U bent hier: VC WIK » Voor leden » Zaalwacht

Zaalwacht

Als zaalwacht zorgen we er met elkaar voor dat alle thuiswedstrijden zowel op thuisdagen op zaterdag als wedstrijden doordeweeks tot een goed einde te brengen. Dit doen we zodat elk lid van hun wedstrijd kan genieten en deze wedstrijden naar behoren verlopen. Jouw zaalwacht zorgt voor het spelplezier van een ander. De taken van de zaalwacht betreffen het fluiten van de wedstrijden van eigen vereniging, het ophangen van de netten en het invullen van de formulieren. Ook is de zaalwacht het aanspreekpunt voor uitspelende teams om deze de weg te wijzen. De zaalwacht bestaat bij een thuisdag uit een hoofdzaalwacht en leden. De hoofdzaalwacht is de contactpersoon die zaterdag, maar een zaalwacht doe je met elkaar en ook voor elkaar. De leden die aan de beurt zijn worden op de maandag van die week op de hoogte gesteld door de zaalwachtcommissie. Mocht je niet kunnen? Het wisselen of over (laten) nemen van een zaalwacht is geen probleem, maar er zijn hier twee zaken van belang. Dat op de eerste plaats alle taken worden overgenomen, dus niet alleen één wedstrijd en dat de degene die jouw te fluiten wedstrijden overneem de juiste licentie heeft om boetes te voorkomen. Bij vragen over een licentie kun je een mail sturen naar het mailadres onder aan de pagina. Op het moment dat er nieuwe indelingen bekend zijn worden deze zowel via een nieuwsbericht op de website als via de social media kanalen bekend gemaakt.

In de onderstaande links vind je de informatie die je nodig hebt om jouw zaalwacht te kunnen doen of eventuele vragen die je hebt te kunnen beantwoorden.

  • Checklist Hoofdzaalwacht: Hierin vind je alle informatie en hulp die je nodig hebt om een zaalwacht op zaterdag te kunnen doen. Ben je geen hoofd maar vraag je je af wat er van je verawcht wordt? Bekijk de checklist voor meer informatie.
  • Zaalwacht Overzicht: De indelingen van het huidige seizoen zover bekend. Hierin staan de wedstrijden, tijden en aangewezen wedstrijden voor elke datum dat er een thuiswedstrijd is. Bekijk snel de indelingen of jij een zaalwacht hebt.
Mark de Zwart Zaalwachtco├Ârdinator zaalwacht@vcwik.nl
Datum Naam Bekijk
17-08-2022 Hoofdzaalwacht Checklist Hoofdzaalwacht checklist
24-09-2022 Zaalwacht Overzicht 2023-2024 Zaalwacht Overzicht 2023-2024