U bent hier: VC WIK » Organisatie » Technische commissie

Technische Commissie 

VC WIK Groot-Ammers beschikt over een Technische Commissie (TC) die zich actief bezighoudt met de (volleybal)technische zaken binnen de verenging. Dit behelst onder andere het samenstellen van de teams, coaches en trainers, trainingsgroepen en de organisatie van diverse (beker)toernooien. Hierbij wordt altijd een zorgvuldige afweging gemaakt tussen niveau en plezier. 

Om dit vorm te geven is de TC als volgt georganiseerd: 

TC-senioren

TC-senioren hebben als taak om binnen de prestatie- en breedteteams ervoor te zorgen dat ieder op zijn of haar eigen niveau kan volleyballen onder begeleiding van een enthousiaste trainer en coach. Ook de recreanten en recreanten Masters vallen onder de verantwoordelijkheid van de TC-senioren. 

TC-ABC jeugd

TC-jeugd hebben als doel om binnen de ABC-jeugdlijn iedereen op zijn of haar eigen niveau te kunnen laten volleyballen onder begeleiding van een enthousiaste trainer en coach. Hierbij wordt gekeken naar prestatie, maar ook leeftijd en sportiviteit. Tussen de TC-senioren en TC-jeugd is regelmatig overleg om jeugdleden een kans te geven zich verder te ontwikkelen bij een seniorenteam. Tevens is organisatie voor deelname aan het Nationaal Jeugd Open Kampioenschappen een taak van de TC-jeugd. 

TC-CMV

TC-CMV is verantwoordelijk voor de jongste verengingsleden. Dit houdt in om onder leiding van een hoofdtrainer CMV met diverse assistenten wekelijks leuke en uitdagende trainingen te organiseren met het oog op lichamelijke- en volleybaltechnische ontwikkeling. Voor de organisatie van de regionale CMV-toernooien (t/m niveau 4) en de competitieteams (niveau 5 en 6) is de TC-CMV eindverantwoordelijk. 

Perry Eikelenboom Hoofd TC en TC-senioren tc@vcwik.nl
Christy van Buren TC-senioren tc@vcwik.nl
Robbin Vink TC-jeugd tc@vcwik.nl
Alfred Sterrenburg TC-jeugd tc@vcwik.nl
Mayke den Ouden TC-jeugd tc@vcwik.nl
Elise Sterrenburg TC-CMV tc@vcwik.nl