U bent hier: VC WIK » Sponsor » Sponsoring

Sponsoring VC WIK Groot-Ammers

Sponsoring is sinds jaar en dag van groot belang voor het verenigingsleven, zo ook voor onze vereniging. Onze sponsoren zorgen ervoor dat onze leden niks in de weg staat om sportieve ambities te realiseren. Wij zijn trots dat we als vereniging kunnen bouwen op een trouwe schare sponsoren. Jaarlijks voegen wij hier nieuwe bedrijven aan toe, waardoor ons sponsornetwerk steeds groter wordt. Leden van onze vereniging doen graag zaken met onze sponsoren, zowel op zakelijk- als op privégebied.

Hoofdsponsorschap

De drijvende kracht achter VC WIK zijn onze sponsoren. In het bijzonder hebben wij een aantal hoofdsponsors die onze vereniging steunen. Deze hoofdsponsors doen dit, omdat zij de vereniging een warm hart toe dragen. Om deze reden wordt er geen naam gekoppeld aan onze verenigingsnaam en is er geen mogelijkheid om hoofdsponsor te worden voor onze vereniging.

Wat gebeurt er met het sponsorinkomsten?

Wij vinden dat sporten, in het bijzonder volleybal, op nummer 1 moet staan. Dit is dan ook waar wij de sponsorinkomsten aan besteden. Zo organiseren wij veel activiteiten voor de jeugd, zorgen we voor trainingsmateriaal en zorgen we dat er gespecialiseerde trainers beschikbaar zijn voor de jeugdteams. Op deze manier dragen we bij aan de ontwikkeling van onze jeugd op volleybal gebied, maar zorgen we ook voor een veilige omgeving waarin er gesport kan worden. 

Daarnaast maken sponsorinkomsten het mogelijk dat onze eerste teams (dames 1 en heren 1) op landelijk niveau kunnen acteren. Dit kunnen wij volhouden door goede trainers en coaches aan te trekken en op te leiden.

VC WIK BLOEIT, JIJ OOK?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsoren, zodat wij onze ambities en de ambities van onze leden kunnen blijven verwezenlijken. Onze vereniging bloeit en daar zijn wij trots op. Heb jij een bloeiende onderneming of wil je vanuit privé iets bijdragen aan onze vereniging? Dan komen we graag met je in contact!

Bekijk de Sponsorpakketten