U bent hier: VC WIK » Sponsor » Pakketten

Sponsorpakketten

Het sponsoren van VC WIK is op diverse manieren mogelijk. We hebben sponsoren die zichtbaar willen zijn, maar ook sponsoren die anoniem willen blijven. Een aantal ondernemingen kiezen ervoor om alleen de jeugdteams te sponsoren en andere willen betrokken zijn bij het door ontwikkelen van de eerste teams. Kortom: alles is mogelijk. Zo kan het zijn dat we op dit moment geen pakket aanbieden dat bij je wensen past. Dit betekent niet dat je wensen niet mogelijk zijn. We komen daarom graag met je in contact en samen zorgen we ervoor dat je een trotste sponsor van onze vereniging kunt worden.

Hieronder worden de pakketten weergegeven die wij aanbieden:

Goud sponsor – tarief op aanvraag

Onze goud sponsoren worden vermeld op het wedstrijdshirt van heren 1 en dames 1. Deze plekken zijn op dit moment allemaal bezet en kunnen we tot en met 2025 niet meer aanvullen.

Zilver sponsor – tarief op aanvraag

De zilver sponsoren worden vermeld op de wedstrijdbroek van heren 1 en dames 1. Deze plekken zijn op dit moment nog vrij.

Brons sponsor – tarief op aanvraag

De brons sponsoren worden vermeld op de trainingspakken of tassen van heren 1 en dames 1. Deze plekken zijn op dit moment nog vrij.

Bord sponsor - €195, - excl. BTW per seizoen

 

Team sponsor – tarief op aanvraag

Wil jij het team van je zoon/dochter sponsoren of het team waar je zelf in speelt? Dat is mogelijk! Hiervoor dient de kleding voor het team aangeschaft te worden (minimaal wedstrijdbroek en wedstrijdshirt) en wordt er een bijdrage per seizoen gevraagd. Voor het exacte tarief willen we graag met je in overleg, aangezien de prijzen van de kleding kunnen wijzigen.

Bent je geïnteresseerd in een van deze sponsorpakketten? Of wil je de sponsorcommissie een tip geven? Neem dan contact met ons. 

Daniƫl Reitsma sponsorcommissie sponsorcommissie@vcwik.nl