U bent hier: VC WIK » Voor leden » VC WIK Clubkleding

VC WIK Clubkleding

Wat betreft de VC WIK Clubkleding kunnen we onderscheid maken tussen de formele wedstrijdtenues en minder formele kleding zoals broeken, inspeelshirts, sweaters, tassen, beachkleding etc. Eén keer per jaar, aan de start van het zaalvolleybalseizoen wordt een pasdag georganiseerd door de sponscommissie,  waarbij leden in de gelegenheid worden gesteld om de kleding te passen en te bestellen. Uiteraard kan er ook besteld worden via de clubkledingwinkel. Wat zijn de mogelijkheden en regels en voor gelden die allemaal? 

CMV

Voor onze jongste groep volleyballers is er nog niets verplicht. Je eigen t-shirt en een sportbroekje is al voldoende en natuurlijk een paar zaalsportschoenen. Als je eventueel toernooien gaat spelen heeft de vereniging shirts die daarvoor geleend kunnen worden, deze zijn gesponsord door Artifex Painting & Coating, en voor de teams die al competitie spelen bij de CMV heeft de vereniging ook shirts beschikbaar. Deze shirts zijn eigendom van VC WIK. 

Jeugd- en Seniorencompetitie

Of je nu C-, B- of A-jeugd bent of in de seniorencompetitie speelt; voor alle competitie spelende teams gelden dezelfde regels. Wedstrijden moeten worden gespeeld in een tenue wat voldoet aan de door de Nevobo gestelde regels. Om de prijs van EUR 34,95 per wedstrijdshirt te garanderen wordt er in batches van minimaal 15 stuks besteld. De levertijd van wedstrijdshirts bedraagt 4-6 weken. Een en anders is afhankelijk van de bestelhoeveelheid. VC WIK heeft eigen wedstrijdkleding die te bestellen is via de clubkledingwinkel. Wedstrijdtenues kunnen ook per team besteld worden, stuur hiervoor een e-mail naar: informatie@clubkledingwinkel.nl

Beachkleding

Het mooie van VC WIK is dat je na het zaalvolleybalseizoen direct door kunt gaan met beachvolleybal op onze eigen Anton den Hartog beachvollebalvelden. Hiervoor zijn weer andere kledingmogelijkheden, ook deze zijn te bestellen via de clubkledingwinkel

Recreanten

Recreanten die geen competitie spelen en alleen maar trainen of vriendschappelijke wedstrijden spelen hoeven geen wedstrijdtenue aan te schaffen. Voor de recreanten die meedoen in de recreantencompetitie gelden dezelfde regels als de seniorencompetitie.

Overige kleding, schoenen en accessoires

Naast een wedstrijdshirt en broek/short zijn er natuurlijk nog veel meer spullen die je nodig zou kunnen of willen hebben. Trainingspak, tas, sweater en nog veel meer. VC WIK heeft in samenwerking met Clubkledingwinkel een selectie van de meest voorkomende volleybal attributen samengesteld. 

Sponsorkleding

Tot slot is er natuurlijk de mogelijk om een team te sponsoren. In dat geval krijgt het betreffende team de wedstrijdshirts of andere afgesproken kleding van een sponsor. Wil je meer weten over sponsormogelijkheden of Sponsorkleding kijk dan even op onze sponsorpagina. De gesponsorde kleding (dus alle wedstrijdtenues en kleding voorzien van een sponsornaam) wordt verzorgd door de sponsorcommissie. 

Rugnummer

In de Clubkledingwinkel zijn voor alle maten wedstrijdshirts met rugnummers beschikbaar. Je kunt het shirt van jouw keuze bestellen en daarna het rugnummer doorgeven aan ledenadministratie@vcwik.nl zodat onze nummeradministratie up-to-date blijft.