U bent hier: VC WIK » Nieuws » Volop uitbreiding in het WIK-scheidsrechterskorps!!!
Terug naar nieuws

Volop uitbreiding in het WIK-scheidsrechterskorps!!!

Geplaatst op: 17-Dec-2011
Scheidsrechters

Al even geleden, op 21 mei j.l., werd een zgn. scheidsrechtersavond georganiseerd waarop zowel theorie als praktijk werden behandeld. Daaruit voortvloeiend volgde nog een officiële wedstrijd waarna het diploma ook daadwerkelijk aangevraagd kon worden.

Op de avond dat er ook weer een nieuwe lichting hun 'scheidsrechtersavond' voorgeschoteld kregen, werden de nieuwe scheidsrechters na afloop, terecht, in het zonnetje gezet. De volgende personen zijn nu in het bezit van hun VS-2 diploma (Volleybalscheidsrechter 2): Bart Verbeek, Hermen Zwijnenburg, Lotte van Hoorne, Manon de Ridder, Petra van der Veer, Jan de Bruijn, Laura Roos, Milou den Besten, Sharon Korevaar, Iris Treure, Mark van Andel, Jasper Bikker, Rik de Graaf, Mariska Schutte, Jantine Buijserd, Zippora Verheij, Nathanie van der Leeden, Arik Schop en Jeffrey van Oosten. 

Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar de 11 die wel aanwezig konden zijn werden nog even op de 'gevoelige plaat' vastgelegd, zie hieronder.

Op de scheidsrechtersavond zijn verder weer een 13-tal scheidsen beoordeeld en hebben hun theorie ontvangen van Lex en Paul. Ook voor hen volgt nog een officiële wedstrijd waarna ze normaliter hun diploma zullen ontvangen. Zo zal ergens aan het eind van het seizoen bijna elk WIK-lid, degene die af en toe is moeten fluiten, in het bezit zijn van het benodigde diploma!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...