U bent hier: VC WIK » Nieuws » Volleybal ontvangt een cheque van € 5.667,00 van de Rabobank!!!
Terug naar nieuws

Volleybal ontvangt een cheque van € 5.667,00 van de Rabobank!!!

Geplaatst op: 05-Jul-2011
Sponsoring Algemeen

De leden van de ledenraad van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost  hebben diverse verenigingen voorgedragen om een bedrag te schenken vanuit het coöperatiefonds. Onze vereniging was daarvan 1 van de gelukkigen.

Cees van de Vlist, ondernemer uit Nieuwpoort, heeft onze vereniging voorgedragen om een geldbedrag te verstrekken. Tijdens de uitreiking, op dinsdag 5 juli, heeft hij aangegeven het bijzonder te hebben gevonden dat wij als vereniging aan hem, als wethouder van de gemeente Liesveld, gevraagd hebben om een locatie om te kunnen beachvolleyballen. Daar voegde hij aan toe: 'ze hebben alleen om een locatie gevraagd en niet daarbij het verzoek om financiële middelen. Dat is mede de reden dat ik ze heb voorgedragen voor een bijdrage uit het fonds'.

De toewijzing is door middel van stemming gegaan. Als Volleybalvereniging WIK-Univé zijn we dan ook zeer blij met de toezegging van een geldbedrag van € 5.667,00. Als voorzitter heb ik deze cheque samen met Nelleke (secretaris) in ontvangst mogen nemen.

Wij hebben onze dank uitgesproken naar de Rabobank en aangeven dat we het zorgvuldig zullen besteden. Uiteraard hebben we ook Cees van de Vlist hartelijk bedankt voor zijn gedane voordracht.


Met vriendelijke groet,

Gijs van Bruchem

Prachtig geldbedrag ontvangen van de Rabobank

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...