U bent hier: VC WIK » Nieuws » Twee Ereleden en Zilveren NeVoBo Regiospeld
Terug naar nieuws

Twee Ereleden en Zilveren NeVoBo Regiospeld

Geplaatst op: 20-May-2007
Bestuur Algemeen

19 mei zijn tijdens een grandioze feestavond, als onderdeel van twee dagen evenementen ter ere van het 40-jarig bestaan van onze vereniging, diverse leden in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel voor de vereniging hebben betekend. In de aanloop naar de feestelijkheden hebben leden via de website [url=http://www.veertigjaarwik.nl]http://www.veertigjaarwik.nl[/url] kunnen stemmen op hun favorieten.

Naar aanleiding hiervan heeft het bestuur van WIK/Univé Aart den Boer en Paul Eikelenboom benoemd tot Erelid van de vereniging. Beiden hebben vrijwel vanaf de oprichting vele werkzaamheden verricht en bestuursfuncties bekleed, en daarmee de vereniging gemaakt tot wat die nu is. Verkozen tot Mister WIK is Hennie den Boer, en Miss WIK is Merian van Buren geworden. Beiden uiteraard ook voor wat zij over de jaren voor de vereniging hebben betekend. Verder zijn Arie-Wim den Ouden en Hanneke Monteban-den Boer verkozen tot sportman en sportvrouw van de afgelopen 40 jaar.

Daarnaast is door het regiobestuur van de NeVoBo, overigens uit handen van inmiddels WIK-Erelid Paul Eikelenboom, maar in functie van Hoofd Regiokantoor van de NeVoBo Regio Zuid-West, het Erelidmaatschap met de Zilveren Regiospeld uitgereikt aan Hennie den Boer. De Regiospeld is toegekend omdat Hennie zowel binnen WIK/Univé als de Regio Zuid-West en het voormalig Distrikt 17 een belangrijke functie bekleedt waar het gaat om jeugdbeleid. De laatste jaren vooral als CMV-coördinator van de Alblasserwaard en omgeving, maar daarvoor ook als verenigingsconsulent, waarbij hij door veel verenigingsbezoeken de clubs van informatie kon voorzien. Paul Eikelenboom vestigde vooral de aandacht op de brede kijk op het volleybal, die Hennie altijd heeft laten blijken en waarbij niet alleen het specifieke clubbelang, maar nog veel meer dat van het volleybal in het algemeen centraal staan.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...