U bent hier: VC WIK » Nieuws » Sneeuw, Sinterklaas en volleybal: Meisjes B3 kampioen!!!
Terug naar nieuws

Sneeuw, Sinterklaas en volleybal: Meisjes B3 kampioen!!!

Geplaatst op: 05-Dec-2010
Jeugd Algemeen

Sneeuw was het woord van de dag! Van de 5e thuisdag van dit seizoen! Iedereen was in de ban van het weer en dat resulteerde in 2 afgelaste wedstrijden, die van Dames 1 en Heren 1. En dat op de dag nog wel dat de nieuwe sponsorovereenkomst met Univé (unive.nl) via de nieuwe shirts, trainingspakken en tassen naar buiten toe bekend werd gemaakt. Jammer genoeg viel er niets te veranderen aan het weer.
Verder was het programma al enigszins uitgedund, maar toch waren er nog voldoende leuke wedstrijden! Meisjes B3 mag zich de eerste WIK-kampioen van seizoen 2010/2011 noemen! Heren 2 pakte 3 zeer belangrijke punten en Dames 2 stoomde lekker door!

Dames 1 had de topper tegen VCN King Software 2 moeten spelen, maar vanwege de sneeuw ging de wedstrijd niet door.

Dames 2 had weinig te duchten van Atak’55 1. Geen moment kwam de winst in gevaar en de meiden stoomden door naar een 4-0 winst!
Dames 3 speelde op dinsdagavond tegen SSS 3, de hekkensluiter van de 1e klasse B. De dames missen nog steeds Anja en Annemarieke vanwege blessures, maar met wat ‘inhuur’ van Dames 4 was SSS 3 ook geen probleem: 4-0!
Dames 4 speelt nog steeds zonder de geblesseerde Ingrid, maar voorlopig vervangt Daphne haar nog prima. Tegen Smash’66 2 speelden de meiden best aardig, maar ging helaas nog wel 1 set naar de Alblasserdamsen, waar een 4-0 overwinning een betere afspiegeling was geweest!
Dames 5 deed op donderdagavond wat ze moesten doen: winnen! Switch’89 was niet opgewassen tegen de Ammerse meiden, het werd 3-1! Helaas viel Esther met een blessure uit en het lijkt er wel dat zij voorlopig niet mee kan doen.

Heren 1 had een zware pot kunnen spelen tegen middenmotor Spivo 1, maar vanwege de sneeuw ging de wedstrijd niet door.  
Heren 2 staat vanwege de puntenaftrek onderaan en heeft de punten nu dus nog harder nodig. Atak’55 2 was de uitgelezen tegenstander om punten tegen te halen, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De jongens kwamen nog op een 1-2 achterstand, maar die werd goedgemaakt en in set 5 werd er met een 8-7 voorsprong gewisseld en werd de winst daarna, mede door een goeie servicebeurt van invaller Tim (H5), redelijk eenvoudig binnengehaald: 15-8 (3-2).
Heren 3 speelde de dorps- en clubderby tegen Heren 5. Op veld 1 nog wel, vanwege het niet doorgaan van Heren 1. De ouwe mannen tegen de jonkies. Op het veld resulteerde dat tot een leeftijdsverschil van dat de mannen 3 x zo oud waren als de jongens. In zowel set 1 als 3 ging het lang gelijk op en vochten de jongens voor wat ze waard waren, maar het geluk was niet aan hun zijde. Heren 3 ging er met 4-0 vandoor en zo blijven zij meedoen in de race voor het kampioenschap en Heren 5 blijft zo in de onderste regionen van de 2e klasse.
Heren 4 speelde niet.
Heren 5 – zie Heren 3.
Heren 6 speelde niet.
Heren 7 speelde de derby tegen Molenwiek’74 1 uit Nieuw-Lekkerland. De mannen van WIK deden het best goed maar keken na 2 sets wel tegen een 0-2 achterstand aan. Daarna liep de trein van WIK beter en werd er nog een gelijkspel uit het vuur gesleept.

Recreanten 1 speelde gelijk in de thuiswedstrijd tegen De Meteoor 2.
Recreanten 2 speelde niet.

Jongens B-topklasse deed het niet slecht, maar kon op de beslissende momenten niet overtuigen. VCN King Software ging er met een 1-3 overwinning mee vandoor.
Jongens B2 speelde niet.
Jongens C1 was weer oppergeconcentreerd en haalde dik uit tegen AVVA 1. De 4-0 was goed te noemen van de boys! De minieme kans is er nog steeds om kampioen te worden
Jongens C2 speelde niet.

Meisjes A speelde de topper tegen nummer 2 Smash’66 1. Bij winst zou het kampioenschap binnen handbereik zijn en zo geconcentreerd begonnen de meiden ook! De eerste 2 sets werd dik gewonnen, maar daarna ging het fout. Smash’66 knokte zich via een 27-29 setwinst terug in de wedstrijd en pakte de 4e set ook nog, waardoor het verschil tussen beide ploegen slechts 1 punt blijft en de WIK-meiden dus nog alles op alles moeten zetten!
Meisjes B-topklasse deed het weer niet slecht, maar was niet opgewassen tegen kampioenskandidaat SSS 1. Set 3 werd nog wel gewonnen, maar de dikke achterstand in set 3 kon net niet meer goedgemaakt worden en daardoor verloren de meiden met 1-3!
Meisjes B2 pakte weer een uitstekende overwinning! Smash’66 1 werd dik verslagen met 4-0!
Meisjes B3 zijn KAMPIOEN! Winst in het duel met VCN King Software 2 zou genoeg zijn voor het kampioenschap. En de meiden van coach Jelle lieten er geen gras over groeien en pakten een dikke 4-0 overwinning waarna de meiden uit handen van coach Jelle een chocoladeletter kregen en van voorzitter Gijs ontvingen de meiden een doos snoep (van de club) en van de bond kregen de meiden natuurlijk de oorkonde! Proficiat meiden!!!

Meisjes B4 speelde niet.
Meisjes C1 speelde niet.
Meisjes C2 maakte het flink spannend tegen Molenwiek’74 1 en dat resulteerde in een 2-2 gelijkspel.

CMV niveau 6 team 1 pakte een dikke 0-4 overwinning op Sliedrecht Sport 1.
CMV niveau 6 team 2 speelde in Papendrecht tegen Flits en deed het ook erg goed: 0-4 winst!

CMV niveau 5 team 1 had het niet makkelijk tegen Vollido 3 en verloor met 0-4.
CMV niveau 5 team 2 speelde tegen Vollido 1 en het werd een spannend duel zonder winnaar: 2-2.
CMV niveau 5 team 3 kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel in het duel met Haaften Kwiek 1.
CMV niveau 5 team 4 speelde tegen VOY 1 en ook dit duel kende geen winnaar: 2-2.

Op de agenda:
18 december vanaf 10:00 uur: Open Club Kampioenschappen Jongens A in Veenendaal
30 december vanaf 19:00 uur: Oliebollenklutstoernooi voor iedereen vanaf de B-jeugd
8 januari: Autofood-Cup met natuurlijk een WIK jongens- en meidenteam!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...