U bent hier: VC WIK » Nieuws » Ook Heren 4 en Jongens C2 pakken het kampioenschap! Dames 1 gaat via PD voor 2de divisie!
Terug naar nieuws

Ook Heren 4 en Jongens C2 pakken het kampioenschap! Dames 1 gaat via PD voor 2de divisie!

Geplaatst op: 25-Apr-2016
Algemeen

Zaterdag 23 april gaat de dag in als een bijzondere zaterdag! Na de kampioenschappen van Dames Masters, Heren 3 en 5 behaalden nu Heren 4 en Jongens C2 het kampioenschap!

 
Heren 4 | KAMPIOEN
Heren 4 beleefde, net als Heren 5 de week daarvoor, een zenuwslopend einde van de competitie. In het laatste competitieduel moesten de routiniers afrekenen met buurman Goudriaan 1. Hoewel Goudriaan het seizoen zou afsluiten als hekkensluiter is het de Heren van 4 niet onbekend dat het kan spoken in De Multistee. Ook traden ze aan zonder vaste waar Slotboom, maar ook dat bleek de heren niet van slag te kunnen brengen! Een zeer krachtige 0-4 overwinning luidde het zoveelste kampioenschap voor de mannen in, daarbij ook nog dat enig overgebleven kampioenskandidaat Haaften Kwiek 1 met 3-2 klop kreeg bij WHV! 
 
Jongens C2 | KAMPIOEN
Jongens C2 hoopte vorige week al in eigen huis kampioen te worden, maar helaas lukte dat toen niet. In het laatste uitduel, tegen City Bril Krimpen C1, moest er vervolgens minimaal 1 set gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen en dat lukte de jongens ook! Met een 1-3 winst werden zij de terechte kampioen! Trotse coach Annemieke den Boer ging daarna langs bij de Mc Donalds voor een feestmaal! 

Dames 1 | PD-wedstrijden
Ondanks het ontzettend hoge aantal punten en slechts 1 wedstrijd verlies is Dames 1 gedwongen om PD-wedstrijden te spelen... Op 5 mei spelen de meiden om 20.30 uur thuis tegen VC Olympia (3de divisie) en op zaterdag 7 mei spelen de meiden om 15.00 uur uit tegen Trivos 1 (Wijchen, nr. 10 2de divisie). 
Support onze dames voor een plaats in de landelijke 2de divisie!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...