U bent hier: VC WIK » Nieuws » Meneer Aart neemt afscheid van de Ammerse Recreanten
Terug naar nieuws

Meneer Aart neemt afscheid van de Ammerse Recreanten

Geplaatst op: 31-May-2011
Algemeen

Na jarenlang training te hebben gehad van niemand minder dan Aart den Boer hebben de Ammerse recreanten helaas afscheid moeten nemen van hun trainer. Vanwege gezondheidsproblemen is Aart genoodzaakt een punt te zetten achter## zijn erg actieve volleybalcarrière. Afgelopen donderdag spraken de Ammerse recreanten hun dank uit!


Afscheid van meneer Aart.
 
Donderdag 26 mei, voordat de laatste training begon van dit seizoen hebben wij, de recreanten (van de afdeling uit Ammers), afscheid genomen van onze trainer, Aart den Boer.

Onder het genot van een kopje koffie met een sneetje koek met echte boter waren we met de meeste recreanten bij elkaar.

Aart is al vele jaren onze trainer geweest. Hoelang precies wisten we niet precies meer en ook Aart wist het zelfs niet meer! Toch zeker wel 10 tot 15 jaar is hij trainer geweest van deze groep.

Maar Aart moet helaas om gezondheidsredenen afscheid van ons nemen. Een bijzondere groep binnen onze vereniging. Mannen en vrouwen variërend in leeftijd van 30 tot 60+. Ouwe Wikkers, nieuwe Wikkers: alles speelt met elkaar.

Oké, er sneuvelt wel eens een brilletje, een jukbeen, een enkeltje of een vinger, maar het plezier staat voorop. Dat alles gaat Aart missen en dat is moeilijk.

Maar zoals hij zelf zei: "ik ben een trainer die mee doet en niet op de bank zegt wat er gebeuren moet".

We hopen dat Aart, als alles goed verloopt (hij heeft nog een buikoperatie voor de boeg) volgend seizoen weer op de bank aanschuift en na de training gezellig weer met ons een glaasje drinkt.


Met vriendelijke groet,

De Ammerse recreanten

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...