U bent hier: VC WIK » Nieuws » Meld je nu aan voor de trainerssessie op maandag 28 augustus!
Terug naar nieuws

Meld je nu aan voor de trainerssessie op maandag 28 augustus!

Geplaatst op: 18-Aug-2023
Technische commissie

He Trainer! Help jij VC Wik naar een mooie toekomst?

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het nieuwe beleidsplan. Met dit nieuwe beleidsplan willen we weer streven naar verbetering en groei binnen onze vereniging. Jullie inbreng als trainers/leden is van onschatbare waarde en we geloven dat jullie input en betrokkenheid van essentieel belang zijn voor het succes van dit beleid. 

Tijdens deze sessie zal er ingegaan worden op het technische beleid. Daarnaast zal fysiotherapeut Jan aanwezig zijn om wat uit te leggen over ene goede warming-up, blessurepreventie, etc.

Graag nodigen we alle trainers (andere leden ook van harte welkom) uit om deze sessie bij te wonen. Deze zal op maandag 28 augustus plaats vinden van 19:30-20:30 in de kantine van Sporthal de Reiger. Graag vooraf even aanmelden via deze link. Tot dan!

Meer nieuws

Klutstoernooi | Seizoen 2023/2024
02-Dec-2023
Op zaterdag 30 december wordt de jaarlijkse editie oliebollen klutstoernooi georganiseerd in sporthal Poortzicht te Nieuwpoort. ...
De Steek Spelavond | Seizoen 2023/2024
14-Nov-2023
Noteer alvast in uw agenda: de Steek Spelavond, dit keer op vrijdagavond 5 april. De locatie is ook dit jaar weer bij Rudi in Graafland! ...
Zaalwacht tot en met eind december bekend
29-Oct-2023
Het nieuwe zaalwachtprogramma is bekend, kijk snel of jij aan de beurt bent. ...
Vrije training jeugd met de selectieteams
24-Oct-2023
Op zaterdag 21 oktober werd een vrije training in samenwerking met Heren en Dames 1/2 georganiseerd ...