U bent hier: VC WIK » Nieuws » Meisjes A KAMPIOEN!!!
Terug naar nieuws

Meisjes A KAMPIOEN!!!

Geplaatst op: 16-Jan-2011
Jeugd Algemeen

Het nieuwe jaar 2011 is nog maar 2 weken oud, maar gister stond de eerste thuisdag van het jaar op het programma. Meisjes A pakte een dikke overwinning en daarmee het kampioenschap en zo heeft WIK 2 kampioenen in de eerste competitiehelft: Meisjes A en Meisjes B3!
Verder stonden er diverse toppers op het programma maar daarin wisten Dames 1, Heren 3 en 4 niet te winnen. Heren 1 voegde wel weer 4 punten aan het totaal toe!



Dames 1 speelde tegen nummer 2 RVC Libanon’50 1 en wilde net als de week ervoor goed voor de dag komen. Maar met de niet fitte Martine, Eva en Emma hadden de meiden het zwaar tegen de Rotterdamsen en konden niet imponeren en moesten een 1-3 nederlaag incasseren!
Dames 2 gaat door waarmee ze 2010 hebben afgesloten: winnen! Dit keer werd De Burgst 3 aan de zegekar gebonden. De concentratie verslapte even in set 3 maar de 3-1 overwinning was meer dan terecht.
Dames 3 deed het op dinsdagavond erg goed in het duel met nummer 4 Vollido 1. De meiden knalden naar een 3-1 winst en daarmee een mooie 2e plaats in de 1e klasse!
Dames 4 speelde gelukkig weer met de fitte Ingrid maar moesten wel Petra en Marjolein missen en daarom deden er weer wat jonge meiden mee. Er werd prima gespeeld en Volley Zuid 3 werd met 3-1 verslagen!
Dames 5 speelde niet.

Heren 1 begon goed aan het duel met Alfa/Next Volley Dordrecht 2. De laaggeklasseerde Dordtenaren speelden een prima eerste set maar Heren 1 nam op tijd afstand en won de set. Set 2 daarentegen begon minder en Next Volley zette een 1-1 tussenstand op het formulier. Heren 1 was daarna wakker geschud en speelde het duel gedegen uit: 3-1 winst!

 

Heren 2 speelde weer een wisselvallig duel tegen het ook niet hooggeklasseerde Voko/Irodion 2. Set 1 ging gelijk naar de mannen uit Oosterhout. De Ammerse jongens leken wakker geschud toen set 2 overduidelijk werd gewonnen, maar set 3 ging weer naar de uitploeg. Heren 2 wist er nog een 5e set uit te slepen en had het geluk niet aan hun zijde: 15-17.
Heren 3 heeft de aanval van Astrea 1 op de koppositie afgeslagen. De Dordtenaren kwamen op volle oorlogssterkte maar de Ammerse mannen speelden een prima duel en leken zelfs met 3-1 te gaan winnen, maar helaas werd in set 4 een 24-20 voorsprong uit handen gegeven: 2-2!
Heren 4 kon weer geen vuist maken in een topper. Dit keer ging het duel met Alfa/Next Volley Dordrecht 5 verloren: 1-3!

 

Heren 5 speelde niet.
Heren 6 speelde op vrijdagavond een spannende pot tegen Alfa/Next Volley Dordrecht 7 en speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk, een prima resultaat voor de jongens.
Heren 7 had het zwaar in het uitduel met Move4U 5 en keerde huiswaarts met 1 punt.

Recreanten 1 speelde niet.
Recreanten 2 speelde niet. Trainer/coach Aart den Boer werd afgelopen week opgenomen in het ziekenhuis in Gorinchem i.v.m. galblaas. Momenteel ligt Aart nog in het ziekenhuis met veel pijn. Namens heel WIK-Univé wensen we hem beterschap en hopelijk kunnen we Aart snel weer in de sporthal zien!

Jongens B-topklasse speelde in 2 dagen 2 x tegen het sterke Alfa/Next Volley Dordrecht 1. Op vrijdagavond konden de jongens in Dordrecht geen vuist maken en verloren met 4-0. De dag erna, op zaterdag, pakten de jongens toch een setje: 1-3 nederlaag.
Jongens B2 kwam niet verder dan 1 gewonnen set tegen SNA 2.
Jongens C1 speelde niet en is 2e geworden in de competitie!
Jongens C2 speelde hun laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie uit tegen WHV 2. De jongens deden het prima en wonnen met 1-3!

Meisjes A is KAMPIOEN! De meiden keken er al lang naar uit en moesten gister 2 sets winnen om kampioen te worden. En dat deden de meiden! Ze lieten er geen gras over groeien en lieten weinig heel van Alfa/Next Volley Dordrecht: 4-0 winst en dus was het feest bij de meiden. Proficiat voor het hele team van coach Bernard!

Meisjes B-topklasse won doordeweeks met 3-1 van VC Krimpen en liet op zaterdag weinig heel van VOY: 4-0 winst en daarmee eindigden de meiden op een mooie 3e plaats in de B-topklasse. De 2e helft van de competitie gaan de meiden het in de A-topklasse proberen!
Meisjes B2 sloot de 1e competitiehelft goed af! Sarto 4 werd met dikke cijfers verslagen: 4-0!
Meisjes B3 speelde niet en waren al kampioen!
Meisjes B4 sloot de 1e competitiehelft ook prima af! Fusion 1 werd met 4-0 van de baan geveegd.
Meisjes C1 speelde niet slecht, maar tegenstander SNA 1 was toch iets beter. De meiden van coach Ingrid verloren met 1-3.
Meisjes C2 speelde hun laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft tegen Volley Zuid 3 gelijk met 2-2!

CMV niveau 6 team 1 speelde niet.
CMV niveau 6 team 2 speelde uit tegen Sliedrecht Sport 1 en won met 1-3!

CMV niveau 5 team 1 verloor thuis met 1-3 tegen Alfa Next Volley Dordrecht 1.
CMV niveau 5 team 2 pakte een dikke 4-0 overwinning op Volley Zuid 1.
CMV niveau 5 team 3 speelde thuis tegen Vollido 5 en verloor met 1-3.
CMV niveau 5 team 4 speelde niet.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...