U bent hier: VC WIK » Nieuws » Meisjes A kampioen! Heren 3 houd weer de nul! Bling-Bling-Gala meer dan geslaagd!!!
Terug naar nieuws

Meisjes A kampioen! Heren 3 houd weer de nul! Bling-Bling-Gala meer dan geslaagd!!!

Geplaatst op: 17-Dec-2006
Jeugd Algemeen

De laatste wedstrijden van 2006 werden afgelopen weekend gespeeld. Het ene WIK-team sloot het jaar beter af dan het andere. Ondanks diverse verliespartijen waren er toch tevreden gezichten; zo pakte Dames 1 een puntje van nummer 2 Taurus 2 en Heren 1 ging nipt onderuit in de topper met Rijnmond 2.
Meisjes A is natuurlijk KAMPIOEN. Niemand twijfelde daar al over en gister na de 0-4 winst op Sliedrecht Sport 2 is het Kampioenschap een feit! Op naar de topklasse voor meer tegenstand!

Dames 1 had niet een voorbereiding waarvan coach Jan zou dromen; in Houten aangekomen botste de volgauto op die van Jan, waardoor er een flinke botsing ontstond. Toch lieten de dames zich niet gek maken en speelden helemaal niet slecht tegen Taurus 2, de nummer 2 van de competitie en kampioenskandidaat! Na een 2-0 achterstand leek de wedstrijd gespeeld, maar de WIK-dames gingen er nog een keer voor en Taurus leek verrast. Set 3 ging naar WIK waarna Taurus het genoeg vond en de wedstrijd binnenhaalde. Toch een knap puntje weggekaapt in Houten!

Heren 1 speelde de topper tegen Rijnmond 2. Jammer, weer bij Rijnmond… Daar spelen is eigenlijk al niks, voorgaande wedstrijd tegen Rijnmond 3 liepen de irritaties ook al engiszins op en dit keer was het dat de kantine niet eens open was bij aankomst… Ja, ok, een klein half uur voor de wedstrijd… Na gister hoeven we dit seizoen dus niet meer naar Schiedam!!! Jihaa!
Maar ja; Rijnmond 2, een moeilijk uitduel wist Heren 1; Rijnmond, met diverse oud eredivisiespelers met heel veel lengte en slagkracht, zou het Heren 1 heel lastig gaan maken. In set 1 was Heren 1 uiterst geconcentreerd bezig en sleepte zowaar, onder het toeziend oog van 1 supporter (Karin verdient de Heren 1 supporters bokaal 2006), de eerste set binnen. Rijnmond begon al wat te schelden en te mopperen, maar kwamen toen pas op gang. Set 2 en 3 gingen vervolgens naar Rijnmond. Waar iedereen aan een 3-1 overwinning van Rijnmond zat te denken wist Heren 1 er toch nog een 5e set uit te halen. In die 5e set werd Heren 1 echter weggeserveerd door iemand die tegen 4en pas binnenkwam omdat ie niet wist dat de wedstrijd om half 3 begon… Van je teamgenoten moet je het maar hebben…

Heren 2 speelde zeker in set 1 en 2 niet slecht en had kansen om punten te pakken van het jonge, maar ook sterke Sliedrecht Sport 3. Heren 2 liet het na om een set te pakken waardoor Sliedrecht ga wist te geven en naar een 4-0 overwinning soleerde.
Heren 3 speelde weer is een echte wedstrijd. Tegenstand kregen ze dit keer wel van Vollido 3. Maar de ouwegies maakten uiteindelijk geen misstap en hielden voor de 9e keer de nul!
Heren 4 snakt naar de winterstop. In het duel met Voy 3 het er meer ingezeten dan het 4-0 verlies. Maar ja, daarna waren de heren wel allemaal aanwezig bij het Bling-Bling-Gala.
Heren 5 speelde de topper tegen Voy 4, althans, dat dachten ze… Heren 5 troefde Voy op alle fronten af en kon het zelfs permitteren om Tim den Hartog (12 jaar, Jongens C-top) een hele set mee te laten spelen! Prima gedaan en de koppositie is overgenomen van het 6e!
Heren 6 speelde niet en moest hun nummer 1 positie overdragen aan Heren 5.

Dames 2 speelde op 1 set na echt niet slecht tegen Ekspalvo. Maar wanneer je al een moeilijk seizoen speelt, dan ontbeert het vaak ook aan geluk. Dus ook dit keer jammer genoeg geen setwinst voor de meiden.
Dames 3 speelde een spannende pot tegen SNA 3, leed een 3-1 verlies waar een 2-2 meer op zijn plek was geweest.

Jongens A-top speelde niet.
Jongens A2 deed het dit keer is zonder de hulp van Peter en René, en dat leek goed te bevallen: Vollido werd eventjes van de baan geveegd met 0-4!!!
Jongens B speelde uit bij Voy en wilde voor de volle winst gaan. Maar het zat allemaal niet mee en er werd gelijkgespeeld, waarmee de jongens niet echt tevreden waren.
Jongens C-top speelde niet.
Jongens C2 won wel maar liet een setje liggen bij Vollido. Door het setverlies wist Capelle op gelijke hoogte te komen en Rivo steeg naar plaats 2. Toch nog een mooie gedeeld 3e plaats voor de jongens!
Jongens C3 speelde de topwedstrijd tegen Triade VCT en moest het jammer genoeg afleggen. Het 1-3 verlies was jammer en de jongens beloven de laatste competitiewedstrijd weer te gaan knallen!
Jongens D speelde tegen SNA 2 en verloor met 4-0.

MEISJES A: KAMPIOEN! Tsja… verrassend of niet?! Je moet het toch maar weer even presteren. Het zoveelste kampioenschap voor de meiden werd vrijdagavond in Sliedrecht behaald. Tegen Sliedrecht Sport 2 werd er niet super gespeeld maar de 0-4 was eenvoudig! Coach Gerke en het hele team: GEFELICITEERD! Op 13 januari de huldiging!
Meisjes B-top kende in Volcom een slappe tegenstander, maar de meiden waren bij de les en knalden er op los. Door de 0-4 winst een mooie 3e plaats in de competitie!
Meisjes B2 speelde best goed tegen nummer 2 Vollido. De meiden pakten ook nog een set, maar konden verlies jammer genoeg niet tegengaan.
Meisjes C1 speelde niet al te best, maar wist wel zonder problemen 0-4 te winnen bij Volcom. Een mooie uitslag zo aan het einde van 2006.
Meisjes C2 speelde tegen het sterke AVVA, dat bij winst ook nog is kampioen zou worden. Meisjes C2 kon geen roet in het eten gooien en AVVA won met 4-0.

Recreanten 3 speelde donderdagavond tegen Goudriaan. Gezien de koppositie van het 3e en daarmee dus promotiekansen, lieten ze dit keer de winst maar naar Goudriaan gaan. De 0-4 zorgde voor blijdschap in beide kampen! Het 3e staat nu netjes 2e.
 


BLING-BLING-GALA


’s Avonds was het zover. Voor het eerst werd een WIK-feest in Café Sluis gehouden. Addy had z’n drive-inn gepositioneerd een paar dames hadden het café wat opgeleukt.
Vanaf half 9 barstte het feest los! In het begin was het niet zo druk, angstig werd er afgevraagd of er wel genoeg volk zou komen. Maar dat kwam er ook! Vanaf ongeveer 23.00 uur ging het dak eraf met ongeveer zo’n 80 mensen in Bling-Bling style of niet.
De verkiezing voor ‘best dressed’ persons was een spannende en natuurlijk voor de jury niet makkelijk! Maar de uitslag was de volgende:

1. John, Sander en Cor in hun rode pimp pak!
2. Marjolein, Louise, Sanne en Renée in hun sexy rokjes en shirtjes en natuurlijk zilveren laarzen!
3. Ron (the White Snoop Dog), Edwin (pimpmaster), Ron en Erik (glitter en glamour).

Al met al een topfeest! Aan het eind werd alles nog een beetje schoongeveegd waarna iedereen zijn weg vervolgde, hetzij naar huis of naar iemand anders zijn huis! Frikadellen werden geserveerd en zo bleef het nog lang onrustig in Ammers!
Deze week de foto's van het feest op de site!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...