U bent hier: VC WIK » Nieuws » Jongens B algeheel kampioen! Dames 4 en Heren 4 promoveren niet, Heren 3 terug naar de 2e klasse.
Terug naar nieuws

Jongens B algeheel kampioen! Dames 4 en Heren 4 promoveren niet, Heren 3 terug naar de 2e klasse.

Geplaatst op: 02-May-2010
Jeugd Algemeen

De dag na Koninginnedag was niet voor ieder WIK-team wat moest spelen succesvol. Dames 4 en Heren 4 hadden gehoopt op promotie, maar wisten het niet te redden en voor Heren 3 viel nu definitief het doek.

Jongens B speelde om het algeheel kampioenschap in de B-topklasse tegen Okk'70 en won vrij eenvoudig met 3-0. En hiermee wordt het seizoen voor de jongens weer uitgesteld: op 29 mei nemen de jongens deel aan de Gesloten Clubkampioenschappen! En eerst wacht op 8 mei ook nog de bekerfinale in Waalwijk!

Dames 4 wilde graag promoveren maar de meiden hadden een flinke offday en verloren 2 keer met 2-1 en zodoende moeten de dames volgend seizoen wederom in de 2e klasse doorbrengen.

Heren 3 begon niet eens zo slecht tegen Fusion 4, maar moest het uiteindelijk afleggen. En later was ook MVC 1 met 2-0 te sterk en daarmee promoveerde MVC 1 naar de 1e klasse.
Heren 4 dacht de buit binnen te hebben na de 2-0 winst op AVVA 2, en nadat AVVA VolleyB2 versloeg leek er geen vuiltje aan de lucht, maar de heren kakten in en Volley2B kwam op stoom en won met 2-0, waarmee Heren 4 uiteindelijk op setsaldo derde eindigde.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...