U bent hier: VC WIK » Nieuws » Informatie voor de kerstvakantie: Trainingen en Klutstoernooi
Terug naar nieuws

Informatie voor de kerstvakantie: Trainingen en Klutstoernooi

Geplaatst op: 13-Dec-2022
Algemeen

Trainingen

De laatste trainingen in 2022 voor alle teams zijn op 22 december en de trainingen starten weer op 9 januari in 2023. Dit geldt niet voor de NOJK-teams, de coaches van de teams zullen deze trainingstijden communiceren.

Klutstoernooi

Op zaterdag 7 januari wordt de jaarlijkse editie oliebollen klutstoernooi georganiseerd in sporthal Poortzicht te Nieuwpoort. De inschrijvingen zijn geopend om 12:30 op locatie zelf en de aanvang van het toernooi is 13:00. Deelname is gratis voor recreanten, jeugd vanaf de B, oud-leden en alle anderen uit senioren teams die weer mee willen doen aan dit altijd gezellige toernooi!

We hopen jullie tijdens het aankomende 'House of WIK'-feest en uiteraard het oliebollen klutstoernooi te zien. Alvast prachtige kerstdagen en het beste voor 2023 toegewenst!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...