U bent hier: VC WIK » Nieuws » Informatie voor de kerstvakantie: Trainingen en Klutstoernooi
Terug naar nieuws

Informatie voor de kerstvakantie: Trainingen en Klutstoernooi

Geplaatst op: 13-Dec-2022
Algemeen

Trainingen

De laatste trainingen in 2022 voor alle teams zijn op 22 december en de trainingen starten weer op 9 januari in 2023. Dit geldt niet voor de NOJK-teams, de coaches van de teams zullen deze trainingstijden communiceren.

Klutstoernooi

Op zaterdag 7 januari wordt de jaarlijkse editie oliebollen klutstoernooi georganiseerd in sporthal Poortzicht te Nieuwpoort. De inschrijvingen zijn geopend om 12:30 op locatie zelf en de aanvang van het toernooi is 13:00. Deelname is gratis voor recreanten, jeugd vanaf de B, oud-leden en alle anderen uit senioren teams die weer mee willen doen aan dit altijd gezellige toernooi!

We hopen jullie tijdens het aankomende 'House of WIK'-feest en uiteraard het oliebollen klutstoernooi te zien. Alvast prachtige kerstdagen en het beste voor 2023 toegewenst!

Meer nieuws

Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...
Arie, bedankt!
21-Apr-2024
Zaterdag 20 april hebben we afscheid genomen van Arie van Wolferen. Wie heeft er geen training gehad van Arie?! ...
Een succesvol den Hartog Mobil bedrijventoernooi!
24-Mar-2024
Op 21 maart mochten we 21 teams verwelkomen in de Reiger om mee te doen met het Den Hartog Mobil bedrijventoernooi. Lees snel verder...
Trainingsrooster tijdens de krokusvakantie
16-Feb-2024
In verband met de aankomende krokusvakantie zijn er enkele wijzigingen in het trainingsrooster voor diverse teams bij onze vereniging. ...