U bent hier: VC WIK » Nieuws » Informatie m.b.t. het verdwijnen van De Steek
Terug naar nieuws

Informatie m.b.t. het verdwijnen van De Steek

Geplaatst op: 20-Jun-2011
Website Algemeen

Zoals menigeen al wist of heeft kunnen vernemen (en anders dus nu via internet) is het treurige besluit gekomen om te stoppen met clubblad De Steek. Een en ander werd onlangs ook bekend gemaakt in de Algemene Ledenvergadering.
Een besluit waar niet iedereen (direct) achter zal staan binnen WIK, maar een besluit dat het bestuur weloverwogen heeft moeten maken onder andere vanwege de toch wel hoge kosten van het drukwerk en ook het feit dat alle benodigde informatie tegenwoordig op of de WIK-site en anders wel op de NeVoBo-site gevonden kan worden.

Er zal binnenkort nog een laatste De Steek verschijnen, met daarin onder andere de teamindelingen.

Nog lang niet alle benodigde informatie staat momenteel goed verwerkt op de WIK-site. En daarom hebben de Webcommissie en een deel van De Steek commissie al een keer om tafel gezeten om veel zaken te bespreken zodat de meest nodige zaken (als trainingstijden, teamindelingen, e.d.), nog voordat het seizoen 2011/2012 zal beginnen, op de site verwerkt zullen zijn. En tevens wordt er hard aan gewerkt om de site verder tot een nog betere en informatieve site te maken dan dat deze al is.

Mochten er suggesties zijn voor het verbeteren van de huidige site, dan kun je deze melden bij 1 van onderstaande personen:

Wessel van Buren: wessel.van.buren@gmail.com
Marco van Oosten: marco@oostende.nl
Ron van Arkel: roeny@live.nl
Mark Brand: markbrand@vcwik.nl
Cor van Aken: corvanaken@vcwik.nl  

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...