U bent hier: VC WIK » Nieuws » Het den Hartog Mobil bedrijventoernooi!
Terug naar nieuws

Het den Hartog Mobil bedrijventoernooi!

Geplaatst op: 01-Apr-2023
Evenementen

Op 30 maart mochten we 20 teams verwelkomen in de Reiger om mee te doen met het Den Hartog Mobil bedrijventoernooi. We willen alle deelnemende teams en leden die geholpen hebben hartelijk bedanken voor een prachtige editie. We hopen jullie graag de volgende keer weer te mogen verwelkomen. Lees verder voor de uitslagen van de poules.

In poule A stal het team van TVK Carcare de show.  De finale was echter een zeer spannende wedstrijd tussen Den Hartog Mobil en Tekton. Die door eerstgenoemde nip werd gewonnen. Gefeliciteerd den Hartog Mobil met de eerste plaats!

Eindstand poule A:

 1. den Hartog Mobil
 2. Tekton
 3. Gemeente Vijfheerenlanden
 4. TVK Carcare
 5. Mourik MJO

In poule B won CBS Molenwaard alle wedstrijden, maar moest flink aan de bak in de finale tegen Mourik Services en wonnen maar net. Gefeliciteerd CBS Molenwaard met de winst!

Eindstand poule B:

 1. CBS Molenwaard
 2. Mourik Techniek
 3. Alara Lukagro 1
 4. Gemeente Molenlanden
 5. Mak Auto & Techniek

In poule C was het team van onze eigen voorzitter Hermen duidelijk te sterk en zij hadden in de finale dan ook geen moeite met WEA Deltaland. Gefeliciteerd De Vries en Verburg met de overwinning!

Eindstand poule C:

 1. De Vries en Verburg
 2. WEA Deltaland 1
 3. Visser & Visser
 4. Alara Lukagro 2
 5. Monta Services

In poule D was van Eekeren de favoriet en maakte dat ook waar in de finale tegen Oto Lift. Gefeliciteerd van Eekeren met de eindoverwinning!

Eindstand poule D: 

 1. Van Eekeren
 2. Oto Lift
 3. Korevaar Groep
 4. Alklima
 5. Wea Deltaland 2

Meer nieuws

Eerste thuisdag van het seizoen 2023/2024
28-Sep-2023
Aanstaande zaterdag spelen jullie favoriete WIK-teams weer in thuisbasis de Reiger, komen jullie allemaal kijken?   ...
Het is de week van de scheidsrechter!
28-Sep-2023
De Week van de Scheidsrechter 2023 staat voor de deur. Activeer jullie leden om de scheidsrechter in het zonnetje te zetten, want zonder scheidsrechter, geen wedstrijd!...
Extra informatie na sessie van Fysio InMotion
24-Sep-2023
In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat Fysio InMotion uitleg heeft gegeven over onder andere fysiotherapie bij kinderen. Via deze weg nog wat...
Programma zaalwacht tot en met eind oktober bekend!
17-Sep-2023
De zaalwachten tot en met eind oktober zijn te vinden op de zaalwacht-pagina onder Zaalwacht overzicht 2023-2024. Mocht je niet kunnen? Het wisselen of...