U bent hier: VC WIK » Nieuws » Heren 6 KAMPIOEN! Met de jeugd naar de World League Volleybal? Schrijf je snel in!!!
Terug naar nieuws

Heren 6 KAMPIOEN! Met de jeugd naar de World League Volleybal? Schrijf je snel in!!!

Geplaatst op: 31-Mar-2010
Algemeen

Wederom nieuws rondom WIK-teams en andere volleybal gerelateerde zaken.Het eerste seniorenkampioenschap is binnen, ga je mee met andere WIK-jeugd naar de World League wedstrijd Nederland - Brazilië en ook voor de jeugd vind dit jaar een feest plaats!

KAMPIOEN:
Te beginnen met de eerste KAMPIOEN van dit jaar! Heren 6 won gister met 0-4 van Volley Zuid 5 gewonnen, waar slechts 1 setje genoeg was geweest! Alle sets gingen op eenvoudige wijze naar de WIK-mannen, waarvan de gemiddelde leeftijd van het team liever niet bekend gemaakt wordt! Knapper daarentegen blijft de prestatie van deze routiniers! 

Jeugdfeest!
De Jeugdcommissie organiseert voor het eerst een jeugdfeest! Op zaterdag 17 april is alle jeugd t/m de C van harte welkom in de kantine van Sporthal De Reiger.
Het oranjegekleurde feest duurt van 19:00 - 20:30 uur. Dus kom zo Hollands mogelijk gekleed en wie weet win jij een prijs!

World League Nederland - Brazilië
Namens de jeugdcommissie het volgende:

Hallo Wikkers,
 
Met de jeugdcommissie willen we graag met jullie een wedstrijd van het Nederlands mannen volleybalteam bezoeken.
Het zou natuurlijk super leuk zijn om samen met jou te kijken naar alle toppers van het Nederlands team. Op 26 juni willen we een wedstrijd gaan bekijken in de Ahoy in Rotterdam. De tegenstander is dan Brazilie, een van de best spelende teams ter wereld. Dat beloofd natuurlijk een groot spektakel te worden.
De kosten voor deze superdag zijn EUR 5,00 en daarbij zijn de busreis en het entreekaartje inbegrepen.

Graag zouden wij zo snel mogelijk willen weten of jullie mee gaan (in verband met het bestellen van de kaarten en de bus).
Hoe kun je je opgeven? Ieder jeugdlid ontvangt een briefje op de training met daarop een invulstrookje. Vul het strookje in en lever deze (samen met het geld) voor 10 april in bij je trainer.
 
De vertrektijd en evt. verdere informatie wordt later bekend gemaakt. Hopelijk geef je je op en kunnen we met een groot aantal richting de Ahoy in Rotterdam afreizen om te genieten van volleybal op wereldnivieau!
 
Groeten,

de jeugdcommissie.

Check de site van de NeVoBo

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...