U bent hier: VC WIK » Nieuws » Heren 3 +5 kampioen. Dames1 wint met 3-1! Jongens B blijft winnen. Jongens C3 behoudt 1e plaats
Terug naar nieuws

Heren 3 +5 kampioen. Dames1 wint met 3-1! Jongens B blijft winnen. Jongens C3 behoudt 1e plaats

Geplaatst op: 16-Apr-2007
Algemeen

De ene laatste Ronde van de competitie 2006/2007 is afgelopen week afgewerkt. Zo werd heren 3 kampioen ondanks de 3-1 nederlaag tegen nr. 2 Ekspalvo. Heren 5 won zeer eenvoudig van SDC en werd zo ook kampioen. Dames 1 weet te winnen bij naaste concurrent Fusion met 3-1 wisselde zo van plaats en Heren 2 wist te winnen bij de kampioen Fusion en sprong hierdoor van plaats 10 naar plaats 8.


Dames 1 hoopte de 10 plaats van Fusion terug te pakken, maar dan moest er wel gewonnen worden met minimaal 3-1 en dat gebeurde gelukkig ook. Hierdoor namen de dames van Jan Kamsteeg de 10 plaats over en stootte Fusion een plaatsje terug naar plaats nr. 11
Heren 1 begon redelijk aan het duel met Voko, maar halverwege de 1 set was het over hierdoor ging deze verloren. Set 2 werd nog wel gewonnen, maar heel de wedstrijd voelde je al aan dat er niet veel in zal zitten. Positief was het debuut van Rick Versluis (in de basis) en Carl Zwijnenburg in set 3.

Heren 2 reisde af naar Rotterdam om het op te nemen tegen de kampioen, de mannen wisten zich goed op te laden en haalde zo een prachtige overwinning, hierdoor klommen ze 2 plaatsen naar plaats 8.

Heren 3 is KAMPIOEN geworden ondanks de 3-1 nederlaag tegen concurrent Ekspalvo, maar dat ene setje was voldoende, volgend seizoen gaan de mannen het weer proberen in de 1e klasse

Heren 4 2-2 gelijk bij Hou Stand

Heren 5 werd ook KAMPIOEN tegen het zwakke SDC. Het daarom een gemakkelijke 4-0 overwinning en hierdoor zijn ze niet meer in te halen door heren 6.
Heren 6 voerde de druk afgelopen dinsdag nog enigszins op voor heren 5 (wat niet mocht baten) om met 4-0 te winnen van Volley Meerkerk.


Dames 2 speelde zeker geen slechte wedstrijd tegen MVC. De nummer 5 kwam goed weg dat het met 4-0 won. Setwinst was voor de zoveelste keer verdiend geweest voor de WIK-meiden, maar helaas stonden ze weer met lege handen.
Dames 3 kon geen set pakken in de laatste wedstrijd van de competitie tegen Haaften Kwiek en verloor met 4-0.

Meisjes A-top speelde tegen nr. 3 sliedrecht geen slechte wedstrijd en verloor nipt met 3-2.
Meisjes B-top had eindelijk weer eens wat tegenstand in de competitie en won na een spannende wedstrijd met 3-2 van Fusion.

Meisjes B2 won met 3-1 van nr5 lekkerkerk wardoor de meiden minimaal 4e eindige in de competitie

Meisjes C1 won eenvoudig met 4-0 van Avva 2.
Meisjes C2 kwam nog niet in actie deze wedstrijd wordt aankomende dinsdag gespeeld tegen Molienwiek’74

Meisjes D1 speelde niet.
Meisjes D2 speelde 2-2 gelijk bij 1 plaats lager staande SSS.

Jongens A-top speelde een slappe en inspiratie loze wedstrijd bij voko en verloor met 3-2. er had veel meer ingezeten als de wil om te winnen groter was geweest. Hopelijk lukt dit ze wel in de laatste wedstrijd van het seizoen.

Jongens A2 speelde tegen RIVO en won alweer een wedstrijd nu met 3-1 en staat nu op de 8e plaats
Jongens B speelde een zeer makkelijke wedstrijd tegen Fusion en won dik met 4-0. Naaste concurrent Sliedrecht Sport maakte ook geen fout. A.s. zaterdag spelen beide ploegen tegen elkaar in sporthal de Reiger. Wik begint de wedstrijd met 1 punt voorsprong.
Jongens C-top speelden niet en komen dit seizoen ook niet meer in actie
Jongens C2 moest het opnemen tegen middenmoter Rivo en won met 3-1

Jongens C3 speelde tegen het sterke Meteoor de topper en bleef steken op 2-2. hierdoor gaat wik met 1 punt voorsprong de laatste speel ronde in en moet er dus met 4-0 gewonnen worden bij WHV om kampioen te worden

Jongens D1 speelde niet

Recreanten 3 speelde donderdagavond tegen Sna 1 en verloor met 3-1.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...