U bent hier: VC WIK » Nieuws » Heren 2 ontloopt degradatie!!! Jongens D2 kampioen!!! Geslaagd WIK-feest!!!
Terug naar nieuws

Heren 2 ontloopt degradatie!!! Jongens D2 kampioen!!! Geslaagd WIK-feest!!!

Geplaatst op: 18-Apr-2005
Algemeen

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste wedstrijddag van het seizoen. Leuk feitje was dat we eindelijk weer is op de laatste wedstrijddag thuis mochten spelen. Voor de meeste teams stond er weinig op het spel, maar Jongens D2 wist kampioen te worden, Dames 2 werd nog knap 3e, ondanks een 2-3 verlies!

Dames 1 won met 3-1 van VOY. De eerste set ging nog nipt verloren, maar daarna zetten de dames het verlies van de eerste set recht. Totaal 102 punten voor de Ammerse dames, die ook afscheid namen van Rosemarie van Aken, die volgend seizoen stopt met volleybal.

Heren 1 speelde een matige wedstrijd tegen DVO. Wel kregen Perry, Niels en Sander volop speeltijd. Allen speelden een aardige wedstrijd. Uiteindelijk werd met 2-3 verloren.

Heren 2 speelde in een rechtstreeks duel met VOY om niet te degraderen. VOY dacht wel even van ‘onze ouwe mannen’ te winnen, maar VOY stond in korte tijd al met 2-0 achter. Set 3 was een ware thriller. WIK stond 23-21 achter en er leek voor VOY niets aan de hand. Maar Arie-Wim leek zichtbaar geen zin te hebben in een spannende 4e set en beukte de laatste 3 ballen binnen de lijnen: 25-23. De 4e set maakte toen niets meer uit en die werd ook verloren. 3-1 winst en geen degradatie of p/d voor de mannen.

Dames 2 speelde tegen Smash uit Breda. De dames hadden graag een goede pot volleybal neergezet maar dit werd niet echt mogelijk gemaakt door de geroutineerde speelsters uit Breda. Er werd uiteindelijk nipt met 2-3 verloren. Ondanks het verlies stegen de dames toch naar een knappe 3e plaats in de Promotieklasse!

Heren 3 won van SNA met 4-0. SNA had niets in te brengen tegen alle goed spelende spelers van Heren 3. Dames 3 kon geen vuist maken tegen VOY en verloor nipt met 3-2 en werd uiteindelijk 4e. Heren 5 won met 3-1 van Spirit.

Jongens A1 verloor met 3-1 van OKK’70. Jongens A2 speelde AVVA compleet van de mat en kon daarna het welverdiende kampioenschap vieren! Jongens B sloten goed af door met 4-0 te winnen. Jongens C-top speelde uit bij WHV en verloren met 4-0.

Meisjes A-top kon A-W geen waardig afscheid geven. De meiden verloren met 4-0 van VOY. Meisjes B-top speelde aardig maar verloren toch met 3-1 van ODI.

Bij de jongens werd de D1 net geen kampioen, maar de D2 werd wel kampioen. Tegen Spirit moesten er minimaal 2 sets gewonnen worden en dat deden ze ook: 3-1 winst!!!

’s Avonds was weer het afsluitingsfeest in Café WIK-Univé met als thema WIK ‘The Rivals’. Het was weer ouderwets gezellig en deze keer ook zeer druk! Vanaf de B-jeugd tot en met de recreanten en heren 6 waren er mensen aanwezig. Naast muziek en feest waren er natuurlijk ook nog acts en optredens. Dames 1, heren 1, Dames 2, meisjes A-top en Bas en Perry traden op. Bas en Perry wonnen met hun playbackact van Marco Borsato en Ali B.

Hieronder volgen ook de winnaars van het afgelopen seizoen: Team van het jaar: Dames 1. Coach van het jaar: Merian van Buren voor Dames 2 en 3 en voor Heren 3. En Addy Buyserd voor Dames 2 en het behalen van zijn trainerscursus. Aanstormend WIKKER: Sander Roos. Prijs voor 'vele gedane arbeid': Sander Sterrenburg. Talent van het jaar meisjes: Eva van meisjes C-top. Talent van het jaar jongens: Sebastian van Jongens A2. De Von Knupfelhausen trofee ging naar de persoon die het stukje in De Steek schreef zonder zijn naam eronder te zetten.

Tot in de late uurtjes werd er feest gevierd. Een mooi jaar werd afgesloten.

14 mei BEKERFINALE. Ga mee en geef je op bij Sander en Cor!!!!!!!!! Eind mei natuurlijk weer het beachtoernooi.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...