U bent hier: VC WIK » Nieuws » Europacup volleybal in Sliedrecht
Terug naar nieuws

Europacup volleybal in Sliedrecht

Geplaatst op: 04-Jan-2023
Voor de Kerst hebben Holte uit Denemarken en Hämeenlinna uit Finland uitgemaakt wie de volgende tegenstander is van Sliedrecht in het Europese toernooi. Het zijn uiteindelijk de Denen geworden in een tamelijk spectaculair verlopen tweekamp. Na een 3-0 thuisoverwinning ging het uitduel in Finland met 3-0 verloren. Dat betekende een golden set, die dan weer verrassend genoeg door de gasten uit Denemarken werd binnengesleept met 9-15.
 
De 1/8e finales zijn dus tegen de Denen. Eerst is de uitwedstrijd op dinsdag 10 januari om 19:00 uur. Op woensdag 18 januari vanaf 19:30 uur is de alles beslissende return in De Basis. 
 
Kortingsacties
Kaarten kunnen nu reeds gekocht worden via de site van Sliedrecht Sport. Tot en met 8 jaar is de entree gratis. Vanaf 9 tot en met 25 jaar bedraagt de toegang 5 euro en fans die ouder zijn dan 25 betalen 10 euro. Mocht je met een groep (minimaal 8 personen) willen gaan, dan kun je contact opnemen met Sliedrecht Sport via webmasters@sliedrechtsport.nl voor kortingsacties.
 
Holte IF won 15 keer de Deense beker en is 18-voudig landskampioen. Vorig seizoen eindigde het team echter als tweede achter kampioen Brøndby. Het is voor het eerst in zestien seizoenen Europees volleybal dat Sliedrecht een Deense ploeg treft.
 
Kwartfinale: Italië of Griekenland
Mocht Sliedrecht winnen dan staat in de kwartfinales de winnaar van de tweekamp tussen het Italiaanse Chieri en Panathinaikos uit Griekenland op het programma. Deze wedstrijden worden gespeeld op 1 februari (thuis) en 8 februari (uit).

Meer nieuws

17 juni: Pasdag clubkledingwinkel tijdens de WIK-dag
07-Jun-2023
Tijdens de WIK-dag op 17 september is er een mogelijkheid om voor het nieuwe seizoen WIK-kleding te passen. ...
Truck- en tractorpulling Hoogblokland
05-Jun-2023
Lees de uitnodiging voor Tractorpulling Hoogblokland op vrijdag 18 augustus & zaterdag 19 augustus. ...
Indeling Beachtraining & Zaaltraining tot en met einde seizoen bekend!
01-May-2023
De indelingen voor voor het einde van seizoen 2022-2023 zijn bekend! ...
Paul Eikelenboom is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau
28-Apr-2023
Paul Eikelenboom is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van harte gefeliciteerd, Paul! ...