U bent hier: VC WIK » Nieuws » Europacup volleybal in Sliedrecht
Terug naar nieuws

Europacup volleybal in Sliedrecht

Geplaatst op: 04-Jan-2023
Voor de Kerst hebben Holte uit Denemarken en Hämeenlinna uit Finland uitgemaakt wie de volgende tegenstander is van Sliedrecht in het Europese toernooi. Het zijn uiteindelijk de Denen geworden in een tamelijk spectaculair verlopen tweekamp. Na een 3-0 thuisoverwinning ging het uitduel in Finland met 3-0 verloren. Dat betekende een golden set, die dan weer verrassend genoeg door de gasten uit Denemarken werd binnengesleept met 9-15.
 
De 1/8e finales zijn dus tegen de Denen. Eerst is de uitwedstrijd op dinsdag 10 januari om 19:00 uur. Op woensdag 18 januari vanaf 19:30 uur is de alles beslissende return in De Basis. 
 
Kortingsacties
Kaarten kunnen nu reeds gekocht worden via de site van Sliedrecht Sport. Tot en met 8 jaar is de entree gratis. Vanaf 9 tot en met 25 jaar bedraagt de toegang 5 euro en fans die ouder zijn dan 25 betalen 10 euro. Mocht je met een groep (minimaal 8 personen) willen gaan, dan kun je contact opnemen met Sliedrecht Sport via webmasters@sliedrechtsport.nl voor kortingsacties.
 
Holte IF won 15 keer de Deense beker en is 18-voudig landskampioen. Vorig seizoen eindigde het team echter als tweede achter kampioen Brøndby. Het is voor het eerst in zestien seizoenen Europees volleybal dat Sliedrecht een Deense ploeg treft.
 
Kwartfinale: Italië of Griekenland
Mocht Sliedrecht winnen dan staat in de kwartfinales de winnaar van de tweekamp tussen het Italiaanse Chieri en Panathinaikos uit Griekenland op het programma. Deze wedstrijden worden gespeeld op 1 februari (thuis) en 8 februari (uit).

Meer nieuws

Klutsend uit de startblokken!
09-Jan-2023
Afgelopen zaterdag 7 januari werd het jaarlijkse oliebollen klutstoernooi georganiseerd in sporthal Poortzicht in Nieuwpoort. ...
Programma Zaalwacht tot en met februari bekend
05-Jan-2023
De zaalwachten tot en met februari zijn te vinden op de zaalwacht-pagina onder Zaalwacht overzicht 2022-2023. Mocht je niet kunnen? Het wisselen of over ...
Mini of the match: Floris
21-Dec-2022
Afgelopen zaterdag kreeg Heren 1 hulp van mini of the match Floris Berwers. ...
Jongens B1 tot kampioen gehuldigd
21-Dec-2022
Afgelopen zaterdag 17 december mochten we Jongens B1 tot kampioen huldigen in Sporthal de Reiger. ...