U bent hier: VC WIK » Nieuws » Emté 1, Visserij Service NL, Van Ekeren en Plus 2 winnen 25ste editie van het bedrijventoernooi!
Terug naar nieuws

Emté 1, Visserij Service NL, Van Ekeren en Plus 2 winnen 25ste editie van het bedrijventoernooi!

Geplaatst op: 22-Jun-2018
Beachvolleybal Evenementen

De jubileumeditie van het VC WIK bedrijven voor de teams van Emté 1, Visserij Service NL, Van Ekeren en Plus 2! Zij waren, verdeeld over 4 poules, uiteindelijk de sterkste en gingen er met de hoofdprijs van door!

 
Met een recordaantal van 21 teams was het volle bak op donderdagavond 21 juni 2018! En hoewel de organisatie deze datum (en week) bewust uitkoos vanwege 'de langste dag' en kansen op lekker weer, de waarheid bleek anders: het werd een frisse avond met een harde wind! Maar de beschutte ligging van de Anton den Hartog velden zorgden desondanks voor een aangenaam decor waarop alweer voor de 25ste keer het bedrijventoernooi werd georganiseerd!
 
POULE A
In deze poule gaven louter gerenommeerde teams act de présence. Met uiteindelijk een finale waarbij, ondanks het late tijdstip, alle toeschouwers op het puntje van hun stoel zaten... H. Bouter Kaas trof als nummer 2 uit de poule Emté 1, de nummer 1 uit de poule. De reglementen gaven aan: 1 set tot 15 punten, echter wel met 2 punten verschil. En van deze paragraaf uit de statuten werd rijkelijk gebruik gemaakt... Na een tussenstand van 14-14 ging de wedstrijd dus door, beide ploegen kregen meerdere matchpoints en uiteindelijk was het Emté 1 dat de zege met 23-21 naar zich toetrok!
  1. Emté 1
  2. H. Bouter Kaas
  3. Zilverstad
  4. Bakkerij Van der Grijn
  5. Logisticon 1
POULE B
In poule B waren er met EBT en Visserij Service NL twee nieuwkomers! Aangevuld met de al meer bekende teams van Emté 2, MAK Auto & Techniek en de Bossekamp(ers) vormden zij Poule B. De Bossekampers werden op setsaldo (+12) 2de in de poule en streden tegen Visserij Service NL, zij werden eerste met een beter setsaldo: +54. 
De jongens van Visserij Service NL waren dus lichtelijk favoriet en daar lieten ze geen gras over groeien en de Bossekampers vochten voor wat ze waard waren, maar goud zat er niet in: 15-4.
  1. Visserij Service NL
  2. Bossekampers
  3. MAK Auto & Techniek
  4. EBT
  5. Emté 2
POULE C
In Poule C debuteerde Artifex Painting & Coating bv en zag de organisatie Intertech/Elmon na enkele jaren van afwezigheid weer terug op het Ammerse toernooi. Aangevuld met de beide teams van Lucom, Logisticon en Van Ekeren was dit de poule van 6 teams deze avond. 
Na de 5 poulewedstrijden ging de finale tussen Van Ekeren Hypotheken (de winnaar in poule D van vorig jaar) en nieuwkomer Artifex Painting & Coating bv. In de poule was Van Ekeren eerder al de sterkere en in de finale lieten zij wederom zien wie het meest recht had op de overwinning: 15-6.
  1. Van Ekeren Hypotheken
  2. Aritfex Painting & Coating B.V.
  3. Intertech/Elmon
  4. Logisticon 2
  5. Lucom 1
  6. Lucom 2
POULE D
De supermarkten en juffen poule! Zo kon deze poule met 3 teams van Plus Van der Wal en 2 teams van De Regenboog wel genoemd worden en volgens eigen zeggen ook de gezelligste poule.
De Regenboog 2 haalde de finale net niet, die ging namelijk tussen Plus 2 en Plus 3. In een zinderende finale was het uiteindelijk het 2de team wat met de zege aan de haal ging: 15-13!
  1. Plus 2
  2. Plus 3
  3. De Regenboog 2
  4. De Regenboog 1
  5. Plus 1
 
 
 
 

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...