U bent hier: VC WIK » Nieuws » Druk bezochte ledenvergadering met o.a. afscheid van 'good-old' Mertin den Hartog
Terug naar nieuws

Druk bezochte ledenvergadering met o.a. afscheid van ‘good-old’ Mertin den Hartog

Geplaatst op: 09-Jun-2012
Bestuur

Afgelopen woensdag werd weer de jaarlijkse jaar/ledenvergadering gehouden, als vertrouwd in de kantine van Sporthal De Reiger. En dit jaar met een zeer ruime opkomst: zo'n 30 WIK-leden schoven aan, ten opzichte van meestal zo'n 20 tijdens voorgaande jaar/ledenvergaderingen.

Diverse algemene zaken werden verteld over het wel en wee van WIK, van afgelopen jaar en ook voor komend seizoen. Diverse zaken wijzigen in competitieverband, met scheidsrechters moet er de komende jaren ook flink aan de weg getimmerd worden en er werd wat verteld over de nieuwe vaste beachlocatie.

Ook namen er diverse mensen afscheid, waaronder 1 icoon: Mertin den Hartog! Vele jaren van tomeloze inzet op allerlei gebieden en dan vooral de laatste jaren verrichte hij erg veel werk voor de recreanten, ook in functie voor de bond. Voorzitter Gijs bedankte hem voor zijn inzet voor WIK en zijn altijd positieve inbreng tijdens toernooien, tijdens trainingsavonden en ook tijdens de ledenvergaderingen!

Ook namen 2 bestuursleden, vanwege uiteenlopende redenen, tussentijds afscheid van het bestuur: Rick Versluis en Sylvia Bleijenberg. Ook zij werden bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren.

Ook was er goed nieuws te melden over nieuwe bestuursleden. Liefst 3 nieuwe, en vooral belangrijk, jonge, WIK-leden die zich beschikbaar hebben gesteld voor het bestuur: Leonie Stam (secretariaat), Jelle Otten en Ron van Arkel (beide algemeen lid). 

Ook aanvulling bij andere commissies
Ook op de vraag van de Technische Commissie voor invulling van de taken zijn zelfs 2 nieuwe WIK-leden die zich beschikbaar hebben gesteld: Perry Eikelenboom en Aron Boer.

Vorig seizoen nam Mariska Schutte - van Bruchem afscheid van de Jeugdcommissie en Iris Treure is afgelopen seizoen bij het team gekomen.

Ook de beachcommissie die de laatste tijd druk is bezig geweest met de aanleg van de beachvelden en de voorbereidingen voor het komende beachtoernooi zag uitbreiding van de commissie: Rik de Graaf, Jelle Otten en Aron Boer. Hiermee komt de totale commissie uit op een mooie groep: Hennie den Boer, Arie-Wim den Ouden, Mark Brand aangevuld met de 3 nieuwe leden. Tevens ging dank uit naar alle hulp van Klaas Alblas, een bijna onmisbare schakel tijdens de aanleg van de beachvelden.
Ook werd de naam van erelid Anton den Hartog genoemd: hij heeft zich tientallen jaren ingezet voor het beachtoernooi en kan nu eindelijk met 'pensioen' vanwege de vaste locatie die nu beschikbaar is. Op de oude locaties waar het beachtoernooi altijd gehouden werd was zijn inzet ook onmisbaar! Hij zal dan ook de beachvelden op 16 juni om 12.00 uur officieel openen!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...