U bent hier: VC WIK » Nieuws » De kampioenen van VC WIK!
Terug naar nieuws

De kampioenen van VC WIK!

Geplaatst op: 25-Apr-2024

Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. We willen onze kersverse kampioenen via dit bericht in het zonnetje zetten. Kampioenen van harte gefeliciteerd met jullie prachtige prestatie.

Het derde dames team werd na een aanal masterlijke jaren met overmacht kampioen in de promotieklasse met slechts 5 sets tegen en 105 punten. Een uitmuntende prestatie die hen volgend jaar recht op een plekje in de derde divisie geeft. Gefeliciteerd dames!

Met een prachtige mix van jonge energie en rijke ervaring hebben de mannen een prachtige prestatie neergezet door het kampioenschap in de derde klasse weten te veroveren.

Onder leiding van coaches Tim & Dirk werden de mannen opnieuw kampioen in de tweede helft van de competitie. Gefeliciteerd mannen!

De meiden van het eerste niveau 5 team werden knap kampioen in de tweede helft van de competitie. Coach John en trainer Remko mogen trots zijn op de meiden!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...
Arie, bedankt!
21-Apr-2024
Zaterdag 20 april hebben we afscheid genomen van Arie van Wolferen. Wie heeft er geen training gehad van Arie?! ...