U bent hier: VC WIK » Nieuws » Dames 1 pakt na beker ook de Supercup!
Terug naar nieuws

Dames 1 pakt na beker ook de Supercup!

Geplaatst op: 17-May-2012
Algemeen

Nadat Dames 1 op 5 mei in een zinderende finale de beker al in de wacht sleepte konden de WIK-dames op Hemelvaarstdag, in Middelbeers, de eerste en tevens laatste Supercup binnen halen! Het lukte met een duidelijke 3-1 overwinning op Havoc 1.

In een niet al te goed gevulde sporthal De Klep in Middelbeers (bij Eindhoven) speelde Dames 1 een redelijke wedstrijd. Tegenstander Havoc 1 uit Haps won dit seizoen al 2 prijzen: kampioen in de regiodivisie en de beker, winst in de finale die afgelopen zondag gespeeld werd. Havoc trad aan met een team wat niet geheel compleet was en dat was tijdens de wedstrijd goed te zien. Maar ook Dames 1 mistte met Kim en Marloes 2 basisspeelsters, maar het team trok zich daar niets van aan.

Dames 1 was het gehele duel de bovenliggende partij maar gaf set 2 wel onnodig weg: 25-27. Daarna stelden de meiden van coach Ans orde op zaken en pakte een 3-1 overwinning en dus de 2e prijs van het seizoen: de Supercup!

De Supercup werd eenmalig gespeeld tussen alle bekerwinnaars van Regio Zuid-West tegen de winnaars van Regio Zuid-Oost. Volgend seizoen zal er alleen 1 bekerfinale gespeeld worden.

Zaterdag komt Dames 1 nog een keer in actie, en wel voor promotie naar de 2e divisie! In Houten wordt er gespeeld tegen ORMI 1 uit Epe en VISADE/Voorburg 1, beiden op de 10e plaats geëindigd in hun 2e divisie en dus strijdend tegen degradatie! 

Hieronder de foto (van matige kwaliteit...) van de dames met de Supercup!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...