U bent hier: VC WIK » Nieuws » Dames 1 in de finale van de Regionale Beker!!! Jongens C1 kampioen!
Terug naar nieuws

Dames 1 in de finale van de Regionale Beker!!! Jongens C1 kampioen!

Geplaatst op: 24-Apr-2011
Jeugd Algemeen

Afgelopen week kwamen er nog een aantal WIK-teams in actie, waaronder 3 wedstrijden in de strijd om een plaats in de finale van de Regionale Beker. Helaas wist alleen Dames 1 de finale te bereiken, Dames 4 en Heren 1 werden beide uitgeschakeld.

HALVE FINALES REGIONALE BEKER:
Dames 1 speelde eerst op woensdagavond nog hun laatste competitiewedstrijd, uit tegen ZUVO 1. De WIK-meiden gingen matig van start en kwamen zelfs 2-0 achter. Coach Westerbeke wist de meiden nog 1 keer te motiveren om de wedstrijd in winst om te gaan zetten wat ook lukte: een sterk Dames 1 pakte uiteindelijk nog een prima 2-3 overwinning!
Zaterdag stond er een belangrijker duel op het programma; de halve finale van de beker! De WIK-meiden traden aan tegen de kampioen uit de Promotieklasse A, op papier was Dames 1 dus favoriet. Maar van onderschatting was geen sprake en mede daarom werd het halve finale duel vrij eenvoudig gewonnen door Dames 1: 0-3 en dus een plaats in de finale op 21 mei!

Heren 1 speelde net als Dames 1 ook op woensdagavond eerst hun laatste competitieduel uit tegen ZUVO. De mannen van coach Ans waren goed bij de les en sloten de competitie goed af: 1-3 winst.
Zaterdag stond in de eigen sporthal De Reiger het halve finale duel met Sliedrecht Sport 3 op het programma. Het was voor de 3e keer dit seizoen dat beide teams elkaar troffen. In het uitduel was Heren 1 met 2-3 sterker en in het thuisduel won Heren 1 met 4-0. Sliedrecht was dus uit op revanche en dat was vooral in de eerste 2 sets duidelijk te zien. Heren 1 werd eigenlijk overrompeld en zag na 2 sets een 0-2 achterstand op het scorebord staan. Heren 1 vocht zich echter knap terug en pakte daarna set 3 en 4 en dus moest er een 5e set aan te pas komen om te beslissen wie de finale zou halen. In deze 5e set was het Sliedrecht dat de meeste gretigheid toonde en Heren 1 kon het helaas niet meer opbrengen, de set ging naar Sliedrecht waarmee zij de finale haalden.

Dames 4 speelde op donderdagavond het halve finale duel van de Regionale Beker tegen Sliedrecht Sport 5. Dames 4 draait weer een prima seizoen en hoopte dit te bekronen met het behalen van de finale. Dit lukte helaas niet en de WIK-meiden verloren met 1-3 en zijn dus gestrand in de halve finale, ook een prima prestatie te noemen!

COMPETITIE:
Jongens C1 wist afgelopen week pas dat ze kampioen werden. Vorige week zaterdag wisten de boys zelf met 4-0 te winnen en later bleek dat directe concurrent Okk’70 een set had laten liggen in hun laatste duel. Hiermee werden de jongens van coach Henk KAMPIOEN!
Jongens C2 speelde hun laatste competitiewedstrijd uit bij Volley2B 3. De 4e plaats stond nog op het spel en de WIK-boys lieten duidelijk zien dat zij deze 4e plaats wilden veroveren, wat ook nog lukte: 1-3 winst!

Meisjes A1 moest 1 punt pakken in hun laatste duel om niet te degraderen. En dat lukte, zij het dat het vrij moeizaam ging. Tegen Volley2B1 werd echter met 2-3 gewonnen wat ruim voldoende was om niet te degraderen!
Meisjes B2 speelde hun laatste duel van de competitie uit in Tilburg tegen Sarto 4. De WIK-meiden sloten het duel prima af door met 1-3 te winnen!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...