U bent hier: VC WIK » Nieuws » Beker prooi voor Meisjes C
Terug naar nieuws

Beker prooi voor Meisjes C

Geplaatst op: 15-May-2006
Jeugd Algemeen

Het Meisjes C – bekerteam speelde afgelopen zaterdag in Krimpen de finale tegen favoriet Sliedrecht Sport. De hoofdzakelijk uit Streefkerk (en Goudriaan) komende WIK-meiden, aangevuld met diverse Ammerse meiden, hadden de voorgaande rondes zonder veel moeite de finale weten te halen. Zo ook Sliedrecht.

Onder leiding van coach Arie-Wim startte de meiden in de eerste set erg onwennig. Te gespannen werd er gespeeld en zo werd de eerste set meteen verspeeld.
Maar de meiden toonden karakter om te laten zien wie er de betere was. In de 2e set ging het lang gelijk op, maar op het einde sloegen de meiden toe: 25-22 winst!
Daarna was het verzet van Sliedrecht gebroken. Meisjes C denderde daarna door, Sliedrecht had geen schijn van kans: 25-10 en 25-10 en daarmee dus de BEKER!

Meiden en Arie-Wim; gefeliciteerd met deze mooie overwinning! Na een goed seizoen in de B-top nog een ‘lekker toetje’: de beker!

Het winnende WIK-team:

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...