U bent hier: VC WIK » Nieuws » Artifex en Logisticon winnen 26ste editie van het bedrijven beachvolleybal
Terug naar nieuws

Artifex en Logisticon winnen 26ste editie van het bedrijven beachvolleybal

Geplaatst op: 21-Jun-2019
Evenementen

Hoewel de 26ste editie van het VC WIK beachvolleybal toernooi voor bedrijven niet de boeken in gaat als eentje met heel veel deelnemende teams, de gezelligheid, de onderlinge strijd en spannende wedstrijden zorgden voor toch weer een onvergetelijke editie.

 
Poule A
In poule A waren er, o.a. met Coop 1 tegen Coop 2, veel mooi duels te spelen. Ook De Dompelaar (die voor het eerst meedeed) en EBT streden voor wat ze waard waren! 
 
In de grote finale was het Coop 1 dat de strijd aan ging met nummer 2 van de poule: Artifex Painting & Coating bv. De enige en beslissende set tot 15 punten kende een fantastische ontknoping waarbij de ervaring van Artifex ervoor zorgde dat zij de eindoverwinning opeisten.
  1. Artifex
  2. Coop 1
  3. De Dompelaar
  4. EBT
  5. Coop 2
Poule B
De strijd om plaats 2 in poule B was meer dan spannend! Het team van De Regenboog prijsde zich gelukkig met setwinst, Plus Van der Wal pakte ook hun punten mee en Packland kwam maar nipt tekort voor een finaleplaats.
 
En uiteindelijk was het Schilt Meerkerk dat met Logisticon streed om het gouden eremetaal. Voor Schilt Meerkerk een primeur, voor de boys van Logisticon de zoveelste finale in al die jaren dat zij al meedoen van het bedrijven volleybal. Die ervaring van laatstgenoemde zorgde er dan uiteindelijk ook voor dat de eerste plaats behaald werd en was Schilt tevreden met een mooie 2de plaats.
  1. Logisticon
  2. Schilt Meerkerk
  3. Packland
  4. Plus Van der Wal
  5. De Regenboog
Poule A | nummer 1 | Artifex
 
Poule A | nummer 2 | Coop 1
 
Poule B | nummer 1 | Logisticon
 
Poule B | nummer 2 | Schilt Meerkerk

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...