U bent hier: VC WIK » Nieuws » Arie-Wim neemt - na liefst 38 jaar - afscheid als trainer!
Terug naar nieuws

Arie-Wim neemt - na liefst 38 jaar - afscheid als trainer!

Geplaatst op: 12-Sep-2016
Algemeen

Afgelopen zaterdag werd, tijdens de jaarlijkse WIK-dag, een zeer bekend gezicht onder de trainers in het zonnetje gezet: Arie-Wim den Ouden!

 
Arie-Wim heeft na afgelopen seizoen een punt gezet achter zijn zeer actieve trainerscarrière! Liefst 38 jaar lang gaf hij zowel jeugd- als seniorenteams training en behaalde diverse kampioenschappen en 'leverde' o.a. veel Dames 1 speelsters af! Menig (jeugd)lid leerde het passen van hem en dat hij dat zelf nog steeds kan is wekelijks te zien tijdens de wedstrijden van Heren 6!
 
Na een mooie toespraak van voorzitter Gijs ontving hij van zijn voormalige pupil en Dames 1 speelster Iris en van collega trainer/coach Addy een mooie bos bloemen!
 
De vereniging is hem zeer erkentelijk voor zijn bewezen diensten en ziet zijn verdere inzet bij het bestuur zeer graag tegemoet!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...