U bent hier: VC WIK » Nieuws » Afscheid Thea van Oostende tijdens ledenvergadering
Terug naar nieuws

Afscheid Thea van Oostende tijdens ledenvergadering

Geplaatst op: 12-Jun-2009
Bestuur Algemeen

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, die gisteravond in sporthal De Reiger werd gehouden, is er na 9 jaar afscheid genomen van Thea van Oostende-Bosma! In al die jaren bekleedde ze onder mee de functie van het secretariaat en de laatste paar jaar was ze penningmeester! Een vrouw die vol overgave haar werk deed en die haar taken ook serieus nam! Een hardwerkende vrijwilliger waarvan er binnen de club een stuk meer zouden mogen zijn, al mocht de vereniging ook dit jaar weer niet klagen met alle hulp op diverse fronten!

Voorzitter Gijs overhandigt een presentje aan de afscheid nemende Thea.

De taken van Thea zullen worden overgenomen door Arie-Wim en Margreet den Ouden, de vergadering stemde hier unaniem mee in. Succes voor beide de komende jaren met het regelen van al de financiële zaken binnen WIK-Univé.

Ook vindt er nog een wijziging plaats bij de functie van het wedstrijdsecretariaat. Sander Sterrenburg neemt het stokje weer over van Rick Versluis en Sander zal hierbij hulp krijgen van Monica de Vries! Ook voor deze twee succes gewenst het komende seizoen!

Het vermelden waard was ook dat WIK-Unive nog steeds een bloeiende maar ook groeiende vereniging is. De teller van het aantal leden is inmiddels gegroeid naar goed 350 leden!
Niet een doelstelling, maar wel een gevolg van een overall goed beleid, en in het bijzonder bij de jeugd. Met behulp van de grote hoeveelheid jeugdtrainers/sters zien veel kinderen hoe leuk, gezellig en leerzaam het volleyballen bij WIK is!

Ook werd er al een oproep gedaan voor het vrijwilligerswerk bij de Trekker Trek in Meerkerk, op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus. Ook dit jaar mogen WIK-leden helpen bij de kassa’s en op diverse andere plaatsen bij dit grote evenement en waarmee de vereniging weer een leuk zakcentje kan verdienen!

Het bestuur wenst iedereen een fijne zomervakantie toe en hoopt iedereen aan het begin van het nieuwe seizoen weer te kunnen begroeten!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...