U bent hier: VC WIK » Nieuws » 4 KAMPIOENEN in 1 week: HEREN 1, JONGENS A2, MEISJES A en RECREANTEN 4!!!
Terug naar nieuws

4 KAMPIOENEN in 1 week: HEREN 1, JONGENS A2, MEISJES A en RECREANTEN 4!!!

Geplaatst op: 02-Apr-2006
Algemeen

Feest in GROOT-AMMERS!!! Ja, dat was het zeker op zaterdagavond 1 april 2006! Geen 1 april grap, maar realiteit!

Heren 1, Jongens A2, Meisjes A waren kampioen geworden en eerder in de week ook al het 4erecreantenteam!!!

Verder ook nog voor Heren 4, Jongens D3 en Meisjes D2 kampioenskansen!!!

 

 

 

Heren 1 begon bizar slecht aan het uitduel met Sliedrecht Sport 3. Sliedrecht, met maar 6 man en nog vechtend tegen degradatie, speelde in set 1 alles of niets en kreeg snel een goede voorsprong en gaf dit niet meer uit handen en won dus set 1.
Verbaasde gezichten in het WIK-kamp… Wil je kampioen worden dan zou er toch beter gespeeld moeten worden. En gelukkig liep het daarna ook stukken beter. Onder het toeziend oog van een flink aantal trouwe WIK-fans werd het spel beter, niet fantastisch, maar wel meer dan voldoende om Sliedrecht aan de kant te zetten. Zonder problemen werd de 3-1 dan ook afgesloten, maar het gevoel heerste dat OKK tegen het niet al te moeilijke Krimpen 2 wel met 0-4 zou winnen. Dus enige teleurstelling was er wel…

 

 

 

Tig keer werd naar Krimpen gebeld, maar daar werd niet opgenomen… Wat zou OKK’70 nou gedaan hebben… Via via kregen we van de libero van OKK te horen dat ze met 3-2 verloren hadden… Best aardige jongen, maar ja; 1 april… Dus uiteindelijk via de bond de scheidsrechter gebeld en die gaf het verlossende antwoord: Krimpen 2 – OKK’70 3-2! Toen was het feest in Sliedrecht! Kannen bier gingen er doorheen en er werd gezongen. Daarna werd er nog heerlijk gegeten bij Dikke Maatjes en bij Café Sluis was het afzakkertje! Volgende week hoopt Heren 1 het seizoen waardig af te kunnen sluiten tegen nummer 3 RVC/Libanon, dat nog kansen maakt op p/d wedstrijden. Ook zal er dan afscheid genomen worden van coach Gerald Verlinden, die opgevolgd wordt door André van Leeuwen, en libero Lennard Eijkelenboom.

 

 

Dames 1 speelt de competitie rustig uit. Na een goed seizoen konden de meiden in de 5e set uit tegen Sarto er net niet alles uithalen om te winnen, maar momenteel met een mooie 5e plaats hopen de dames volgende week nog 1 x te vlammen tegen VCV uit Veenendaal. Coach Jan Kamsteeg blijft nog minimaal een jaar. Hij heeft toch een knappe prestatie neergezet; geen moment hebben de dames tegen p/d of misschien wel degradatie hoeven vechten!

 

 

 

 

Dames 2 speelde niet, maar zijn veilig! WHV en Nivoc kunnen onze dames niet meer inhalen! Dus HANDHAVING!

Daarentegen blijft het bij Dames 3 tot op het einde van de competitie spannend, uit bij Fusion 3 werd op donderdagavond met 4-0 verloren… Momenteel de 1-nalaatste plaats voor de dames. Volgende week thuis tegen nummer 10 RVC Libanon. Dames, goed trainen deze week, kop op en volle bak!!!
Dames 4 herstelde zich van het verlies van vorige week en liet Fusion 8 compleet kansloos! De dikke 0-4 was meer dan terecht!

 

Heren 2 speelde weer een goede partij. Dit keer verloren de ouwetjes echter nipt van nummer 3 Fusion 2. Maar de 3-2 stemde toch wel tot enige tevredenheid.

 

 

Heren 3 speelde niet hun allerbeste wedstrijd van het seizoen, maar 3 nuttige punten werd gepakt bij Fusion 5. Door de zege kunnen de heren de 4e plaats eigenlijk al niet meer afstaan!
Heren 4 speelde donderdagavond tegen Move 4. Er werd met 1-3 gewonnen. Door de winst van Lekkerkerk op WHV met 3-1 blijft het spannend. Heren 4 staat 2 punten voor op Lekkerkerk met nog beiden 1 duel te gaan. Heren, maak je niet te zenuwachtig: volgende week minimaal 3-1 winnen van Spirit en dan zijn jullie: KAMPIOEN!!!???
Heren 5 had het zwaar tegen koploper Haaften Kwiek 2, maar toch werd er weer een set gepakt door de ouwe mannen! Weer een best resultaat! Tot nu verloren de heren niet 1 x met 4-0! Wie had dat aan het begin van het seizoen verwacht?

 

 

 

 

Jongens A-top speelde niet tegen een redelijk sterk Sarto. Mede door fysieke problemen bij spelverdeler Sebastian verliep de wedstrijd wat stroef en de jongens verloren met 3-1!
KAMPIOEN: JONGENS A2!!! Uit bij Vovero hoefden de jongens slechts 1 set te pakken om kampioen te worden! Het werd 2-2. Voor de 2e keer in een jaar tijd zijn de jongens van coach Bernard kampioen! En nu ook nog boven AVVA (wat geen kampioen mag worden). Gefeliciteerd!
Jongens B-top had een offday. Tegen nummerlaatst Mikro werd met 3-1 verloren.
Jongens C1 won met 1-3 bij Sarto 2, waar de C2 de week ervoor ook al met 3-1 van had gewonnen. Jongens C1, al kampioen, speelde redelijk. Door dit resultaat en door de dikke 0-4 overwinning van Jongens C2 op Haaften Kwiek kan de C2 misschien nog 2e worden! Momenteel staan ze 3e, wat al super is!!!
Jongens D2 knalde Flits van de baan. In Papendrecht werd het 0-4!
Voor Jongens D3 lijkt het kampioenschap ook binnen te zijn. Tegen mede titelkandidaat AVVA werd thuis met 3-1 van gewonnen. Knap resultaat jongens!

 

 

 

 

 

 

 

KAMPIOEN: MEISJES A!!! Jaja, ook Meisjes A is voor de 2e keer in een jaar tijd kampioen geworden! De meiden van coach Gerke hadden geen moeite met AVVA en wonnen daar met 0-4! Ook zij zullen volgende week het feest gaan vieren met alle andere WIKKERS en KAMPIOENEN!!!
Meisjes B-top heeft de smaak te pakken. Na de 4-0 winst van vorige week wonnen de meiden nu van Fusion. In een spannend duel bracht de 5e set verlossing waarin de meiden dus wonnen: 2-3!
Meisjes B2 speelde goed tegen Meerkerk, maar kreeg met het 1-3 verlies eigenlijk te weinig.
Meisjes C-top speelde weer niet slecht. Na de 1e winst vorige week pakten de meiden uit bij Fusion weer een set. De 4e set werd met 19-25 gewonnen!!!
Meisjes D2 speelde met 2-2 gelijk bij Fusion 2.
Meisjes D3 won met gemak van Volley Zuid: 0-4!

 

 

 

KAMPIOEN: RECREANTEN 4!!! Uit handen van Mertin den Hartog ontvingen de recreanten van het 4e een bal en waarschijnlijk binnenkort ook nog bloemen! Zonder te spelen werden ze kampioen en kunnen het volgend jaar op gaan nemen in de hogere klasse tegen het 1e Recreantenteam, wat overigens ook nog kampioenskansen heeft!

 

 

 

 

ZATERDAG 8 APRIL: SLOTFEEST / KAMPIOENENBAL.
Vanaf een uur of 21.00 uur bij Dikke Maatjes beneden in de onderzaal!!! Voor WIK-leden vanaf de B-jeugd en per WIK-lid 1 introducé.

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...