U bent hier: VC WIK » Nieuws » 23 november: Europacup volleybal in Sliedrecht
Terug naar nieuws

23 november: Europacup volleybal in Sliedrecht

Geplaatst op: 14-Nov-2022
Evenementen

Lijkt het je leuk om een wedstrijd om in de buurt topvolleybal te kijken? Op woensdag 23 november gaat het Europese seizoen voor Dames 1 van Sliedrecht Sport van start. De landskampioen ontvangt dan OK Galeb uit Montenegro.

Kwalificatie voor het Europese avontuur heeft de ploeg te danken aan het landskampioenschap van afgelopen seizoen. In de Kwalificatieronde van de CEV Challenge Cup wacht vanaf 19:30 uur de Montenegrijnse club uit Bar. Tickets zijn via SliedrechtSport.nl te koop voor 5 euro (8 t/m 25 jaar) of 10 euro (ouder dan 25 jaar). Kinderen onder de 8 jaar hebben geen ticket nodig. Na de thuiswedstrijd op 23 november, wacht de return een week later in Bar. De winnaar kwalificeert zich meteen voor de 1/8e finales omdat er een vrijloting is voor de 1/16e finales. Mogelijke tegenstanders in die ronde zijn VB Niederösterreich Wenen uit Oostenrijk, Holte IF uit Denemarken en het Finse Hämeenlinna.

Meer nieuws

De eerste winterkampioenen van VC WIK
28-Nov-2022
Zaterdag 26 november werden tijdens de thuisdag de eerste kampioenen in het zonnetje gezet. ...
Pak die sokken!
15-Nov-2022
Zoek jij nog een leuk Sinterklaas-cadeautje? Zet dan de WIK-sokken op je verlanglijstje! ...
Mini of the match : Mark
14-Nov-2022
Mini of the match Mark Kortlever serveerde de eerste bal in de wedstrijd van VC WIK heren 1 tegen VCN heren 2 ...
Opstartproblemen voor vernieuwd DWF
11-Nov-2022
Dit seizoen is de Nevobo overgestapt naar het nieuwe DWF 2.0. Een nieuwe uitstraling, met nieuwe en andere functionaliteiten. Helaas verloopt nog niet alles zoals graag...