U bent hier: VC WIK » Nieuws » 16-4-2005: Laatste thuisdag. Jongens D1 en D2 kampioen? Jongens A2 al KAMPIOEN!! ++CAFE WIK-UNIVE++
Terug naar nieuws

16-4-2005: Laatste thuisdag. Jongens D1 en D2 kampioen? Jongens A2 al KAMPIOEN!! ++CAFE WIK-UNIVE++

Geplaatst op: 13-Apr-2005
Algemeen

Aan elk volleybalseizoen komt een eind! Ja, en de meeste WIK-teams spelen a.s. zaterdag 16 april hun laatste competitiewedstrijd. Sommige teams zullen na zaterdag nog wel een keer moeten spelen maar dan gaat het om inhaalwedstrijden en Dames 1 speelt natuurlijk nog de bekerfinale!!!

Allereerst: JONGENS A is KAMPIOEN!!! Vandaag werd de uitslag bekend van de wedstrijd tussen SNA - Sliedrecht Sport 2: 2-2! Dit betekent dat de jongens KAMPIOEN ZIJN!!! GEFELICITEERD!!! Er staan zaterdag nog wel diverse spannende en mogelijk ook leuke wedstrijden op het programma: zal dames 1 de magische grens van 100 punten weten te halen? Worden Jongens D1 en D2 kampioen? Zullen heren 2 en heren 3 de p/d wedstrijden weten te ontlopen? Veel vragen waar zaterdag antwoord op gevonden zal worden!!!

Dames 1 speelt hun thuiswedstrijd tegen het altijd lastige VOY. Maar onder leiding van interim coach Addy gaan ze voor de 4-0 om daarmee op 103 punten te komen. Dat zou een gemiddelde betekenen van ca. 4,7 punt per wedstrijd!!! Een unieke en bijna niet te evenaren prestatie voor een 3e divisie team!!! Succes dames. Als het een beetje meezit is Rosemarie hersteld van haar enkelblessure en kan ze haar afscheidswedstrijd spelen!

Heren 1 speelt tegen DVO. De altijd sportieve wedstrijden worden de laatste jaren gedomineerd door WIK. Voor beide teams staat er niet gek veel meer op het spel. Heren 1 staat vast op de 3e plek, en DVO staat nu op de 4e plaats en 3 punten voor op de nr’s 5 en 6. Er kan dus lekker vrijuit gespeeld worden en gaat het voor WIK alleen nog voor de statistieken. In de eerste wedstrijd van het seizoen won heren 1 in Oud-Beijerland met 1-3. Een knappe overwinning, zeker omdat heren 1 in de voorbereiding op het trainingsweekend in Middelburg nog in 4 onderlinge duels met DVO alle 4 de keren het onderspit moest delven!

Dames 2: Met een momenteel vierde, eigenlijk gedeelde derde plek kunnen we lekker aan de laatste wedstrijd van dit seizoen beginnen, waarin wordt gespeeld tegen de reserves van Smash'75. Hopelijk wordt het een aantrekkelijke wedstrijd voor speelsters en toeschouwers! De meiden uit Breda bezetten momenteel een zesde plek, met maar 4 puntjes minder en zullen dus best aan de Wikkers gewaagd zijn. Wij gaan voor een minstens net zo mooi resultaat als in de allereerste (uit)wedstrijd van dit seizoen, toen werd er met 3-1 gewonnen! Dames 3 staat momenteel op een 4e plaats en met heel veel geluk zouden ze nog 2e kunnen worden. Dan moet de nummer 2 wel verliezen met minimaal 3-1 en de dames zullen zelf met 4-0 moeten winnen van nummer 3 VOY. Een echte topper op de laatste thuisdag!!! Dames 4 speelt niet, maar toch een vermelding omdat de dames wel gepromoveerd zijn naar de 3e klasse!!!

Heren 2 en Heren 3 spelen tegen respectievelijk tegen VOY en SNA. Beide teams hebben de punten hard nodig en ze gaan ervoor zodat het ontlopen van p/d wedstrijden ’s avonds gevierd kan worden in Café WIK-Univé. Heren 5 speelt hun 1 na laatste wedstrijd tegen Spirit.

Bij de jeugd staan vooral de wedstrijden van Jongens A2 en Jongens D1 en D2 in de ‘spotlight’. Zij kunnen KAMPIOEN worden!!!! Kom allemaal kijken bij deze wedstrijden en moedig de jongens aan!!!

Meisjes A-top hoopt nog wat punten te behalen tegen VOY om zo coach Arie-Wim een mooi afscheid te geven!!! Meisjes B-top zal het moeilijk krijgen tegen ODI (Middelbeers bij Eindhoven). Ze willen graag nog wat punten behalen in hun laatste wedstrijd om zo samen met coach Gerke het seizoen goed af te sluiten.

Zorg dat je na je eigen wedstrijd snel gedoucht bent want dan kun je z.s.m. door naar Café WIK-Univé. Vanaf een uur of 21.00 is het café bij het zwembad weer geopend en zal er een mooi feestje gebouwd worden! Diverse kampioenen zullen gehuldigd worden. Coaches, trainers, scheidsrechters, etc. zullen een bedankje krijgen en natuurlijk kun/moet je meedoen aan WIK “The Rivals”. Zie ook aanplakbiljetten in de sporthal!!!!

Meer nieuws

Supporters opgelet: Reis mee met de bus naar de Bekerfinale van Dames 1!
01-May-2024
Het is bijna zover! Op zaterdag 11 mei 2024 speelt ons Dames 1 de grote bekerfinale tegen NUMIDIA VC LIMAX DS 1! ...
De kampioenen van VC WIK!
25-Apr-2024
Aan het einde van deze tweede seizoenshelft hebben we weer een aantal kampioenen mogen huldigen. Lees snel verder wie deze prachtige eer hebben mogen ontvangen. ...
Help jij de vereniging een handje op het stembureau?
25-Apr-2024
Op donderdag 6 juni zijn de Europees Parlementsverkiezingen. Hiervoor is de gemeente Molenlanden op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen hen hierbij helpen én dat biedt...
Trainingen tot en met het einde van het seizoen
22-Apr-2024
Lees in dit nieuwsbericht het programma voor de trainingen voor de rest van het seizoen 2023-2024. ...