Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Afscheid van 2 iconen: Christy van Buren en Annemiek de Leeuw
De laatste competitiedag en tevens thuisdag van seizoen 2017/2018 stond niet alleen in het teken van kampioenschappen en het wel/niet halen van PD-wedstrijden.

Nee, zo aan het einde van ieder seizoen wordt er vaak ook afscheid genomen van spelers, trainers en/of coaches. Een ieder verdient daarvoor de benodigde aandacht, maar soms is wat extra aandacht ook op z'n plaats. In dit geval betreft dit wat extra aandacht voor Christy van Buren en Annemiek de Leeuw. 

Christy nam afgelopen zaterdag afscheid van Dames 2 (hoewel haar oeuvre nog worden bekroond met het winnen van de beker) na liefst 15 jaar daarin te hebben gespeeld, inclusief diverse deelnames bij Dames 1. Een knappe prestatie voor deze diagonaal die zich door de jaren heen ook nog op velerlei wijzen heeft gemanifesteerd binnen onze vereniging. Ze doet een stapje terug wat niveau betreft, blijft behouden voor onze club in o.a. TC en gaat bij Sliedrecht Sport H1 aan de slag als data analist. 

Annemiek kwam 9 jaar geleden als onbekende Hoornaarse binnen bij onze club. Van de ene 'boerenclub' (Vedo'70) naar de andere! Met menig bekerwinst en diverse promoties kan zij met opgeheven hoofd afscheid nemen en sluit zij zich volgend seizoen aan bij de masters!

Verder werd er van nog veel meer Wikkers afscheid genomen! Het blijft natuurlijk gevaarlijk om namen te noemen, maar van deze Wikkers werd 'openlijk' afscheid genomen: Addy Buijserd als ass. coach van H1 en coach van H2, Remco Reitsma als trainer/coach van D1 (volgend seizoen weer bij de heren te vinden), Esther Brands als ass. coach van D1 (trainer/coach H2), Sander Sterrenburg als trainer/coach van D2 (trainer/coach D1), Melissa Gerlich (D2 naar D1), Milou den Besten (stopt), Manon de Ridder (D2, stopt), Tamara de Bruin (D2, stopt) en Judith van Leenen (D3, stopt). Geschreven door Cor van Aken op 25 april 2018 18:13 - 369 keer gelezen

Terug