Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

De voorzitter en jubileumvoorzitter blikken terug op 2017!
Het bestuur blikt graag met jullie terug op het jaar 2017, een jaar waarin veel gebeurd is. We hebben het 50-jarig jubileum mogen vieren, het eerste kalenderjaar gehad dat we als VC WIK door het leven gingen en er is een voorzitterswijziging geweest.

50 JAAR WIK
Het (WIK-jubileum)jaar 2017 loopt ten einde. Het jaar waarin onze club haar 50ste verjaardag vierde en dat hebben we geweten. Voor ons als jubileumcommissie waren het 2 jaren van intensief contact en elkaar steeds op de gedane beloften en daaruit voortvloeiende verplichtingen wijzen.

Als je het verslag met de actiepunten van Monica gemaild kreeg ging je gauw kijken of alle punten, waar jouw naam bij stond, wel waren uitgevoerd, want tijdens de vergadering wilde je niet met onvervulde beloften worden geconfronteerd. Gelukkig kwam dat vrijwel nooit voor en door deze gezamenlijke voorbereiding was het vanaf begin januari één aaneenschakeling van prachtige evenementen, zoals demonstraties, clinics, (wens)trainingen en (revanche)wedstrijden, zodat alle WIK-leden aan hun trekken kwamen en dat was vanaf het beging het uitgangspunt van onze commissie.

Hoogtepunt was natuurlijk de reünie dag van 21 mei. Prachtig weer, een prima organisatie, de hulp van velen en de ontmoetingen met zo’n ruim 300 (oud) WIK’ers maakten het een dag om nooit te vergeten. Mijn eigen foto’s daarvan, die van Christy en ook die en alle andere in het prachtige jubileumboek heb ik al heel wat keren bekeken en vervult me steeds weer met trots en dankbaarheid.

Ik wil, en nu echt voor de laatste keer, nog eens iedereen bedanken, die zijn of haar steentje heeft bijgedragen. In de eerste plaats natuurlijk de leden van de commissie, die nu kan worden ontbonden, maar daarnaast ook het WIK-bestuur, het ontvangstcomité en alle anderen die 2017 tot een bijzonder WIK-jaar hebben gemaakt. 

Ik wens alle WIK’ers en oud-WIK’ers een gezond en sportief 2018 toe en zie jullie vast wel weer in De Reiger.

Met vriendelijke groet,
Paul Eikelenboom

VC WIK
We hebben het eerste jaar gehad dat we officieel als VC WIK door het leven gingen. Voor veel mensen is dit slechts een naamswijziging geweest. Achter de schermen heeft dit nog wel wat meer voeten in de aarde gehad en we zijn nog steeds bezig met de afrondende schermutselingen. Ik wil dan ook graag gebruik maken van deze mogelijkheid om alle betrokken mensen te bedanken. Hierbij denk ik aan de sponsoren, maar ook aan de sponsorcommissie, de leden van het bestuur, en iedereen die ik nu niet noem, maar hier wel een rol in heeft gespeeld. 

Bij deze naamswijziging is ook een wijziging in de kleding gekomen. We hebben van de Nevobo 3 jaar de tijd gekregen om de gehele vereniging om te zetten naar deze nieuwe kleding. We zien dat er bij een aantal teams niet iedereen in een nieuw tenue speelt. Van hieruit ook het verzoek om dit wel aan te schaffen, aangezien volgend seizoen de wijziging moet worden afgerond.

VOORZITTER
Tijdens de jaarvergadering mocht ik de voorzittershamer overnemen van Gijs van Bruchem. Hij heeft 13 jaar de vereniging mogen voorzitten. Uiteraard wil ik Gijs bedanken voor het prachtige werk wat hij in deze jaren heeft gedaan. Nu ben ik alweer zo’n 4 maanden voorzitter, en ik ben hier trots op. We hebben als bestuur nog geen echte grote beslissingen hoeven nemen, want wat goed is…! 

Ruim 2 weken geleden mocht een vergadering bijwonen waarbij alle volleybalverenigingen uit de Alblasserwaard aanwezig waren. Veel problemen die hier besproken werden, zijn voor ons niet (of minder) van toepassing. Dit is te danken aan het vele werk dat gebeurd door alle vrijwilligers. We zien vaak alleen de trainers/coaches, maar ook de feestcommissie, sponsoring, jeugdcommissie, webcommissie, technische commissie, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, beachvolleybalcommissie, bestuur, ouders en de vertrouwenspersonen maken alles binnen de vereniging mogelijk. Daarom wil ik iedereen bedanken voor alle tijd en energie die in de vereniging wordt gestopt.

Natuurlijk wens ik iedereen hele fijne kerstdagen, en een gezond en sportief 2018.

Met vriendelijke groet,
Bernard de Graaf
Geschreven door Cor van Aken op 22 december 2017 11:22 - 496 keer gelezen

Terug