Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Druk bezochte ledenvergadering ziet voorzitter Gijs van Bruchem afscheid nemen
Op woensdagavond 6 juni vond de jaarlijkse ledenvergadering weer plaats. Buiten de 'normale' agendapunten om werd er bij het agendapunt 'bestuursverkiezing' wat langer stilgestaan dan gewend.

Voorzitter Gijs van Bruchem gaf, medio november '16, aan zijn taken als voorzitter na het lopende seizoen te willen neerleggen. Enerzijds kwam dat bij het bestuur aan als een 'schok', maar het bestuur van VC WIK peinsde niet en ging op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na diverse gesprekken kwam men uit bij huidig TC-voorzitter Bernard de Graaf. Zijn kennis van de volleybalsport, onze vereniging en leidinggevende capaciteiten gaven hierbij de doorslag.

Op de ledenvergadering werd Bernard vervolgens unaniem verkozen door de aanwezige leden en dat betekend dat VC WIK - na 13 jaar - afscheid neemt van Gijs en in de 33-jarige Bernard haar nieuwe en jonge voorzitter kent. 

Gijs werd vervolgens door bestuurslid Hennie den Boer (tevens verkozen voor een nieuwe periode als bestuurslid) nog toegesproken met enkele mooie (dank)woorden en Gijs ontving vanuit het bestuur nog een mooi cadeau als dank voor zijn tomeloze inzet als voorzitter in de afgelopen 13 jaar.

Geschreven door Cor van Aken op 8 juni 2017 20:10 - 921 keer gelezen

Terug