Volleybalclub WIK

Nieuwsbrief

Voorbeschouwingen thuisdag 2 dec. '17
Zaterdag 2 december vindt de vierde thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 11 nov. '17
Zaterdag 11 november vindt de derde thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 28 okt. '17
Zaterdag 28 oktober vindt de tweede thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 7 oktober '17
Zaterdag 7 oktober vind de eerste thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 22 april '17
Op zaterdag 22 april vind de alweer de 11de en tevens laatste thuisdag van dit seizoen plaats! Alle voorbeschouwingen voor de wedstrijden van deze week zijn hier te vinden.

Voorbeschouwingen thuisdag 1 april 201
Op zaterdag 1 april vind de alweer de 10de thuisdag van dit seizoen plaats! Alle voorbeschouwingen voor de wedstrijden van deze week zijn hier te vinden.

Voorbeschouwingen thuisdag 18 maart 2017
Op zaterdag 18 maart vind de alweer de 9de thuisdag van dit seizoen plaats! Alle voorbeschouwingen voor de wedstrijden van deze week zijn hier te vinden.

Voorbeschouwingen thuisdag 11 mrt. 2017
Op zaterdag 11 december vind de alweer de 8ste thuisdag van dit seizoen plaats. Alle voorbeschouwingen voor de wedstrijden van deze week zijn hier te vinden.

Voorbeschouwingen thuisdag 21 jan. 2016
Dames 1 verloor in een tumultvolle wedstrijd uit met 3-2 van Sovoco. Zaterdag komt Forza Hoogland, wat laag genoteerd staat maar wel won, op bezoek. Het is zaak om rustig te blijven en het eigen spelletje te spelen, dan is er niks aan de hand.
Dus dames blijf jezelf en gewoon je werk doen!
Dames 2 speelt de derby tegen Vedo’70, met Leonie in de gelederen, waarbij het zal gaan om de strijd om de 3e plaats. Uit werd daar met 0-4 gewonnen, al geeft dit geen garantie dat dit nu weer zo zal zijn. We gaan het zien zaterdag.
Dames 3 won met 0-4 afgelopen zaterdag, maar moeten nu tegen de absolute koploper Volley2B 2, wat ongenaakbaar is en nog weinig punten heeft weggegeven. Wie weet a.s. zaterdag een stunt voor onze dames!?
Dames 4 als ze nog kans willen maken op een 2e plaats, dan moet er zaterdag gewonnen worden van Sliedrecht Sport 7.
De kansen zijn er zeker voor de goedspelende meiden, maar de punten moeten nog wel verzilverd worden!
Dames 5 staat nu 4e en willen graag nog enkele plaatsen stijgen! Zaterdag komt Molenwiek’74 op bezoek, waar uit maar nipt van gewonnen worden. Dus ze zijn nu van plan om de wedstrijd iets eerder te beslechten.
Dames Master is de weg even kwijt, de winterstop heeft ze geen goed gedaan… Donderdagavond spelen ze uit bij Udenhout en daar is de kans om te herstellen.

Heren 1 behaalde belangrijke punten bij Sovoco, ondanks het niet mee kunnen spelen van Niels. Zaterdag komt koploper VCV op bezoek, waar uit met 4-0 van verloren werd. Hopen dat de anderen wel fit zijn en wie weet…?
Heren 2 gaf 1 punt weg in de uitwedstrijd bij Udenhout 1, wat op zich niet verkeerd was. Zaterdag komt De Burgst 2 op bezoek wat normaliter geen probleem zou moeten zijn, al is ieder setverlies dodelijk.
Heren 3 had geen wedstrijd en staan inmiddels op de 3e plaats. Donderdagavond komt Vollido 2 op bezoek, wat punten op zou moeten leveren als iedereen fit is.
Heren 4 kan goede zaken doen vrijdagavond, als er van Fusion 3 gewonnen kan worden. Perry zit lekker in de zon en hoopt natuurlijk een goede uitslag door te krijgen…!!!
Heren 5 de Achtung Hossa Combinatie is inmiddels afgezakt naar de laatste plaats. Technisch directeur Brand is speciaal naar Terschelling afgereisd om zich op te laden voor de wedstrijd DVO 1 van a.s. zaterdag, want dan moet het gebeuren…!
Heren 6 staat nog steeds bovenaan en zaterdag komt AVVA 2 op bezoek, waar ze nog een appeltje mee te schillen hebben, want daar gingen ze met 3-2 onderuit.
Heren 7 verloor onnodig met 3-1 bij Atak’55 en dinsdagavond komt de ongeslagen koploper Goudriaan 1 op bezoek. De vraag zal zijn of iedereen fit genoeg is om er nog een wedstrijd van te kunnen maken.

Recreanten 1speelde verdienstelijk gelijk bij Davo’77 en hebben nu even rust.
Recreanten 2 heeft geen wedstrijd, pas de week erop thuis tegen het sterke SNA 2.

Meisjes A1 speelt tegen Fusion 1 en hadden de 1e helft al moeite met het 2e team… Dus we zijn benieuwd wat voor wedstrijd dit gaat worden. Gaan ze voor de eerste overwinning!?
Meisjes A2 begon goed met een 4-0 overwinning en wil dit nu thuis doorzetten in de wedstrijd tegen Move4u 2.
Meisjes B1 won nipt bij streekgenoot Molenwiek met 2-3, maar ontvangt nu het sterke Krimpen, de kampioen van de 1e helft, wat normaliter een veel te sterk team is. Meiden: niet bij voorbaat denken aan verliezen maar gaan voor een stunt!
Meisjes B2 won hun 1e wedstrijd in de nieuwe competitie en waren natuurlijk hartstikke blij met deze overwinning! Zaterdag komt AVVA op bezoek, waarvan ze niet weten hoe goed die zijn, we zijn benieuwd.
Meisjes C1 is verre van compleet en krijgt ook nog het sterke Vridos op bezoek, waartegen al 2 x van verloren werd. Dus dat wordt een zeer moeilijke wedstrijd.

Jongens A1 begon met een 1-3 zege bij Fusion en krijgt nu AVVA weer op bezoek! De Laatste wedstrijd werd van hen verloren met 3-1, dus onze boys zijn gewaarschuwd! Dat wordt geen piece of cake...
Jongens B1 weet gelijk waar ze staan, want verloor kansloos met 4-0 afgelopen zaterdag en krijgt nu Sliedrecht Sport 3 op bezoek wat wel hun 1e wedstrijd won. Dus wordt weer een zware wedstrijd waarschijnlijk.
Jongens B2 moet weer tegen AVVA en gaat ervoor om punten te halen! Uit was een beladen wedstrijd...
Jongens C1 is prima gestart met een 3-1 overwinning op Serve en spelen nu tegen Next 2 wat ook gewonnen heeft. Dit kan dus een hele leuke wedstrijd worden!

CMV niveau 6 team 1 speelt tegen Vridos en zal heel hard moeten werken om punten te halen.
CMV niveau 5 team 1 speelt tegen Sliedrecht Sport 3 en weten niet wat ze wachten staat.
CMV niveau 5 team 2 verloor hun 1e wedstrijd en moeten nu tegen Vedo’70, hebben er veel zin in.
CMV niveau 5 team 3 het Streefkerkse teamgaat voor het eerst wedstrijden spelen en moeten meteen al uit naar WHV.

AUTOFOOD BEDRIJVENTOERNOOI | donderdagavond 16 februari | aanmeldingen via henniedenboer@vcwik.nl

Voorbeschouwingen thuisdag 17 dec. 2016
Op zaterdag 17 december vind de alweer de vijfde thuisdag van dit seizoen - en tevens de laatste van 2016 - plaats. Alle voorbeschouwingen voor de wedstrijden van deze week zijn hier te vinden.