Volleybalclub WIK

Nieuwsbrief

Voorbeschouwingen thuisdag 13 okt. '18

De 3de thuisdag van het seizoen! De competitie is inmiddels lekker op gang en de stand begint al vorm te krijgen! De WIK-teams hebben weer zin om voor eigen publiek te scoren deze week! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 21 apr. '18

Zaterdag 21 april: alweer de 9de (volledige) en laatste thuisdag van seizoen '17/'18! In sporthal De Reiger staan er nog voldoende wedstrijden op het programma die zeer de moeite waard zijn om een bezoek te brengen! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 7 apr. '18

Zaterdag 7 april vindt alweer de 8ste (volledige) thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. Het is alweer de een na laatste thuisdag van dit seizoen en dat betekent natuurlijk weer voldoende spanning voor diverse teams...! In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 17 mrt. '18

Zaterdag 17 maart vindt alweer de 7de (volledige) thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 10 feb. '18

Zaterdag 10 februari vindt alweer de 6de thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 27 jan. '18

Zaterdag 27 januari vindt de 5de volledige thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 2 dec. '17

Zaterdag 2 december vindt de vierde thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 11 nov. '17

Zaterdag 11 november vindt de derde thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 28 okt. '17

Zaterdag 28 oktober vindt de tweede thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!

Voorbeschouwingen thuisdag 7 oktober '17

Zaterdag 7 oktober vind de eerste thuisdag van seizoen '17/'18 plaats in sporthal De Reiger. In de nieuwsbrief lees je alle voorbeschouwingen van de wedstrijden van deze week!