Nieuwsbericht

Spannende wedstrijd leidt niet tot overwinning

Onze gevreesde vijand kwam afgelopen woensdag bij ons in de hal langs. De koploper, die bijna al verzekerd is van het kampioenschap, heeft al vroeg hun supporters opgeroepen om af te reizen naar Ammers. De oproep is geplaatst op instagram en heeft in 12 dagen de heuze 19 likes gehaald. Terwijl dat onze oproep binnen 5 uur de 50 is gepasseerd.


Na een lange en intense warming up, konden we beginnen. Al snel bouwde we een kleine voorsprong op, waardoor we de hele set Minerva een stapje voor waren. Uiteindelijk kwamen ze nog een beetje terug, maar gelukkig niet helemaal. De eerste set hebben we gewonnen met 25-23.


Met volle moed de volgende set in. We wisten dat we het zwaarder zouden krijgen, omdat we weerstand hadden geboden. Lang gingen we gelijk op, maar door de harde aanvallen bleek deze set ons moeilijker te vergaan dan de eerste set. Het eindigde in 20-25.


Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Positief de volgende set in is wat we allemaal wilden. Ook deze set was niet vergelijkbaar met de eerste. Lange rallyís die vaker in het voordeel van Minerva eindigden, dan voor ons. Voor elk punt werd gevochten, maar zij waren ons telkens een stapje voor. Eindstand: 15-25.


Strijden voor de vierde set, want misschien konden we er zo nog een vijfsetter van maken. De opstelling was weer als de eerste set, omdat dat het team was waarmee winst was behaald. Opnieuw de lange rallyís, de harde aanvallen en de lastige serve die dicht tegen de achterlijn aan lag. De laatste set is geŽindigd met 19-25.


Minerva moet uit 3 wedstrijden 3 sets winnen om kampioen worden. Wij moeten uit 3 wedstrijden nog 7 punten halen om te mogen vuren tijdens de P/D. Onze volgende wedstrijd is 7 april thuis tegen SNA, om 12.00 uur. We hebben jullie support nodig en zouden het leuk vinden als je er dan ook bij bent!


Eerste klasse, we komen eraan!


 


 


Geschreven door #14 Michelle van Oosten

Geschreven door Robbin Vink op 30 maart 2018 16:41 - 199 keer gelezen

Terug