Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Beleid inzake kleding bij VC WIK clubkledingwinkel
De sponsorcommissie vraagt een ieders aandacht voor de gang van zaken omtrent het aanschaffen van kleding en het (laten) sponsoren van (wedstrijd)kleding.

Beste leden,

Zowel bestuur als sponsorcommissie merkt op dat teams, op eigen initiatief, al dan niet gesponsord, worden voorzien van nieuwe sportkleding. Dit betreft m.n. inspeelshirts, 'afscheidsshirts' en shirt voor diverse toernooien. 

Los van alle goede bedoelingen hieromtrent, wordt, wellicht ten overvloede, hieronder het betreffende beleid nog eens weergegeven.

Sinds seizoen '16/'17 heeft onze vereniging een vaste kledingleverancier (VC WIK Clubkledingwinkel). Met deze leverancier is een contract afgesloten waarbij o.a. overeengekomen is dat alle kleding binnen onze vereniging, voor commissies, bestuur, leden en sponsoren, via deze leverancier moeten worden aangeschaft. 

VC WIK Clubkledingwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment kleding en kan op zeer korte termijn en tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Op de online shop staan tal van artikelen welke met regelmaat aangevuld en geüpdate wordt.

Concrete werkwijze m.b.t. kleding
Heb je een shirt nodig voor een toernooi of andere ludieke actie kijk dan in de shop. Deze is bereikbaar via de button op de site of via https://wik.clubkledingwinkel.nl/
Mocht je op zoek zijn naar iets specifieks en staat het niet in de shop, neem dan contact op met Lennard Eijkelenboom via sponsorcommissie@vcwik.nl.

Ken je iemand die jouw team op een of andere manier wil sponsoren, laat hen dan contact opnemen met de sponsorcommissie, via Lennard Eijkelenboom, sponsorcommissie@vcwik.nl. Of geef de contactgegevens aan de sponsorcommissie door zodat de vereniging zelf contact op kan nemen om alle mogelijkheden te bespreken.
Geschreven door Ron van Arkel op 27 maart 2018 15:51 - 544 keer gelezen

Terug