Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Technische staf 2018/2019 herenselecties helemaal rond!
Nadat Sander Sterrenburg onlangs al werd gepresenteerd als hoofdtrainer/coach van D1, heeft de Technische Commissie wederom goed nieuws omtrent de bezetting van de technische staf bij de herenselecties voor volgend seizoen.

Heren 1 | Michiel de Ruijter en Remco Reitsma
We zijn trots om te kunnen melden dat Michiel de Ruijter heeft bijgetekend voor een nieuw seizoen als hoofdcoach en trainer van Heren 1. Zowel de spelersgroep als de TC is tevreden met werk wat is verricht afgelopen seizoen. En hopelijk wordt het nog mooier door het seizoen af te sluiten met promotie... 

De rol van 2de trainer en assistent coach zal worden ingevuld door Remco Reitsma, die daarmee de vertrekkende Addy Buijserd opvolgt. Voor het grootste deel van de spelersgroep is Remco geen onbekende en verwelkomen hem dan ook graag terug in het team.

Heren 2 | Esther Brands
Voor het nieuwe seizoen is Esther Brands aangesteld als hoofdcoach en trainer van Heren 2. Esther is nu actief bij VC WIK als assistent-coach bij Dames 1, maar haar roots als trainer/coach liggen meer bij het herenvolleybal. En zo gaat ze, om met haar eigen woorden te spreken, van het kippenhok weer terug naar de haantjes. Naast Esther zal Remco Reitsma de 2de training verzorgen voor Heren 2.

De TC is ervan overtuigt dat met dit drietal de stijgende lijn die de afgelopen jaren is ingezet met Heren 1 en 2 kan worden doorgezet en er wordt nu al uitgekeken naar seizoen 2018/2019.

Geschreven door Cor van Aken op 24 maart 2018 10:33 - 910 keer gelezen

Terug