Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Van Mini van de Week naar Eredivisie: Romy Brokking!
Het duel van Dames 1 met Stravoc stond zaterdagmiddag in het teken van punten pakken in de strijd tegen degradatie, maar zeker ook in het teken van Romy Brokking, die haar 'uitzwaaiwedstrijd' speelde!

Romy, met haar 16 jaar de jongste dame van Dames 1, heeft er inmiddels al heel wat volleybalburen opzitten: vanuit de jeugd van VC WIK naar Dames 2 en sinds dit seizoen Dames 1, regiotrainingen en ook Jeugd Oranje! Al dit harde werk werd onlangs beloond met een contract bij het Talent Team Papendal (TTPA), waarmee Romy volgend seizoen haar eerste eredivisie avontuur mee instapt. 

Maar eerst staat voor Romy ook nog het Europees Kampioenschap met Jeugd Oranje (U17), in Bulgarije, op het programma (13 t/m 21 april, speelstad Sofia). 

En daarom was het voor Romy gistermiddag haar laatste wedstrijd in WIK-tenue in sporthal De Reiger. Helaas kon de wedstrijd tegen Stravoc niet gewonnen worden, maar na afloop van de wedstrijd werd op een mooie manier afscheid van haar genomen, met een lach en een traan! Voor de vereniging is het jammer dat zo'n talent al vroegtijdig 'het ouderlijk nest' verlaat. Daarentegen is de vereniging erg blij voor en zeer trots op haar, dat ze deze stap nu kan maken! 

En  zo zie je maar: van Mini van de Week op 4 februari 2012 naar het EK en Eredivisie in 2018! Houdt je dromen levend en maak ze waar!

De hele vereniging wenst Romy ontzettend veel succes in haar verdere carrière en wie weet zien we haar over een jaar of 15 wel weer terug in Dames 1... ;-)






Geschreven door Cor van Aken op 18 maart 2018 12:26 - 492 keer gelezen

Terug