Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Vrijwilligerswaardering van Gemeente Molenwaard
Onlangs ontvingen we van Gemeente Molenwaard het bericht dat ze alle vrijwilligers binnen de gemeente graag een cadeautje willen presenteren om hiermee hun waardering uit te spreken voor al het werk wat wordt verricht. En dus ook voor de vrijwilligers binnen onze club!

Onderstaand bericht geeft tekst en uitleg en is in z'n geheel te lezen in de ontvangen brief.

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. In het kader van deze dag willen wij als gemeente Molenwaard de vrijwilligers dit jaar eens extra in het zonnetje zetten. Hoe wij dit gaan doen en hoe u hierbij kunt helpen, leest u hieronder. 

Op onze vraag in de media, ‘hoe kunnen wij vrijwilligers passend waarderen?’, reageerden een groot aantal vrijwilligers. Het overgrote deel van hen gaf aan, dat zij graag verrast wilden worden. Daarom wil de gemeente haar vrijwilligers dit jaar graag verrassen met een waardebon voor een kop koffie, thee of een glas fris en een lekkere versnapering voor twee personen. 

De waardebon is in te wisselen bij diverse horecagelegenheden in de gemeente Molenwaard. 

De verrassing kan vanaf 8 november tot 17 december worden aangevraagd op de website van de gemeente Molenwaard. Via de knop vrijwilligerswaardering kan een aanvraagformulier worden ingevuld. Vrijwilligers die moeite hebben om de aanvraag digitaal in te dienen, kunnen dit ook telefonisch doen. Zij kunnen op werkdagen van 10.00 tot 12.00 terecht op telefoonnummer 0184-689360.
Geschreven door Cor van Aken op 11 december 2017 14:39 - 472 keer gelezen

Terug