Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Afsluiting kruispunt Gelkenes - De Boomgaard (16 t/m 20 oktober)
Een belangrijk bericht van Combinatie Dijkverbetering Molenwaard.

Geachte verenigingen/gebruikers van sporthal De Reiger en voetbalcomplex Gelkenes,

In opdracht van gemeente Molenwaard wordt binnenkort het kruispunt Gelkenes – De Boomgaard aangepakt. Als extra werk vanuit de dijkverbetering KIS nemen we dit kruispunt nu mee in de werkzaamheden. Het asfalt van dit kruispunt zal worden opgebroken en zal worden voorzien van betonklinkers in verschillende kleuren.

De uitvoering is gepland in de herfstvakantie van 16 oktober t/m 20 oktober. Dit betekent dat er in die week geen autoverkeer over het kruispunt kan rijden. 

Voor fietsers kunnen we noodmaatregelen nemen in de vorm van loopschotten e.d. Fietsers kunnen het sportcomplex ook bereiken vanaf de Haarsteeg of de Valkenlaan, zoals nu ook het geval is. Na afstemming van VV Groot Ammers zal voor de hulpdiensten de noodingang in de Fazantstraat beschikbaar zijn. Wij verzorgen dan wel de communicatie met de bewoners in de Fazantstraat om geen auto’s voor het hek te parkeren.

Ik verzoek jullie vriendelijk de leden te attenderen om zoveel mogelijk per fiets te komen. Eventueel kan er tijdens de afsluiting in de avond op de dijk geparkeerd worden, echter moet de rijweg altijd vrij blijven voor calamiteitenroute. 

Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geďnformeerd en voor vragen of opmerkingen ben ik bereikbaar onder het onderstaande telefoonnummer.


Met vriendelijke groet,
Combinatie Dijkverbetering Molenwaard

Marco van Leeuwen
Omgevingsmanager
Voorstraat 88
2964 AL Groot-Ammers
Tel.: 06 – 22 49 61 76
Geschreven door Cor van Aken op 9 oktober 2017 18:25 - 509 keer gelezen

Terug