Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Jongste WIK-jeugd zoekt nog teamgenootjes!
Als je tussen de 6 en ongeveer 12 jaar bent, kun je bij het Circulatie Mini Volleybal (CMV) beginnen. Hier wordt iedere week op volleybaltechnieken getraind, richten we ons op bewegen, coördinatie en doen we veel leuke spelletjes.

De Nevobo heeft met het Cool Moves Volley een unieke manier gevonden om volleybal aan te leren aan de jongste jeugd. Deze volleybalmethode bestaat uit makkelijk te overbruggen niveaus - die speciaal ontworpen zijn per leeftijd - om zo uiteindelijk op het gewenste niveau te komen. Cool Moves Volley is een sport met veel 'coole moves': opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. 

Binnen Cool Moves Volley zijn er 6 niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken. We trainen op woensdag en vrijdag in sporthal De Reiger in Groot-Ammers en voor de Streefkerkse jeugd in gymzaal De Boomgaard. Voor actuele trainingstijden verwijzen we je naar de teampagina’s CMV of neem contact op met de contactpersoon CMV van de Technische Commissie (tc@vcwik.nl).

Geschreven door Cor van Aken op 27 september 2017 17:32 - 659 keer gelezen

Terug