Volleybalclub WIK

Nieuwsbericht

Winst voor Masterberen, Le Plebbers, De Olifanten en de Zandhappers op onvergetelijke WIK-dag
Zoals de traditie zich laat herkennen werd ook dit jaar de VC WIK beachweek afgesloten met het mini-ouder toernooi, gevolgd door de WIK-dag en de afsluitende BBQ.

Het deelnemersveld was iets minder vol dan voorgaande jaren (mede door de afwezigheid van Dames 1), maar dat drukte de pret helemaal niet. Het prachtige weer, de toeschouwers, de waterbaan voor de kids, de verkoelende frisdrankjes en biertjes en een live optreden van Jackman's Blue tijdens de BBQ maakten het tot een onvergetelijke dag.

En zo werden 2 onvergetelijke beachweken afgesloten. Overall gezien was de deelname van 84 teams erg goed te noemen en de Beachcommissie hoopt dit aantal volgend jaar nog licht te zien stijgen.

Poule A
Na de poulefase was het nummer 5 De trieste vruchten die als eerste afviel en vervolgens greep Tweede keer net niet naast een podiumplaats en liet de bronzen beker over aan Rickert en Co.De 2 ploegen die de finale wisten te behalen maakten er een mooie wedstrijd van, maar de JAPB-en moesten toch hun meerdere erkennen in de Masterberen.

Poule B
In deze poule waren er een hoop 'gespannen' wedstrijden... De AHC+ die tegen een AHC-lid speelde, de AHC die het tegen Vorig jaar winnen we van jullie (Heren 6) opnam en de zoon-vader confrontatie bij L'amour Toujours vs Vorig jaar winnen we van jullie. 
Vorig jaar winnen we van jullie viel als eerste af. In de strijd om plaats 3 was het team van de Bennies toch enigszins verrassend te sterk voor de AHC+. De finale was vervolgens vrij eenvoudig prooi voor Le Plebbers; L'amour toujours was geen schim van wat ze in de poulefase waren: 21-10.

Poule C
In een bijzonder gevarieerde poule moest Dames 0.3 genoegen nemen met de laatste plaats. Buijssterries werd 5de, gevolgd door Dames 3.0. De Fireballs gingen er met de bronzen beker vandoor. Het familieteam Hajokidoki pakte een prima 2de plaats en De Olifanten waren oppermachtig in de poule en pakten goud!

Poule D
Ieder jaar strijdend om niet laatste te worden was het ook dit jaar zwaar voor de meiden van Ongekend slecht. Desondanks speelden ze weer wat beter dan vorig jaar - de lijn is te zien. Desondanks moesten ze genoegen nemen met plaats 5, net voor Recreanten 1.
Het tweede team van de Recreanten pakte de 3de plek, gevolgd door Fungirls en de jonge meiden van De Zandhappers.

Hieronder alle prijswinnaars (in volgorde van poule A naar D en van de nummers 1 naar 3):
Geschreven door Cor van Aken op 19 juni 2017 18:57 - 718 keer gelezen

Terug