Volleybalclub WIK

Nieuws

VC WIK Jeugd | Join Volleybal op woensdag 20 oktober 2021
Wat is er leuker dan lekker op een woensdagmiddag volleyballen met al je vrienden en vriendinnen? Wij kunnen niks beters verzinnen, daarom is er voor alle jeugdleden een leuke activiteit georganiseerd, Join Volleybal.
Lees verder...

Geslaagd project 'welkom terug' afgelopen zaterdag in de Reiger
De meeste maatregelen omtrent corona zijn vervallen en daarom heeft onze feestcommissie afgelopen zaterdag een welkom terug festijn georganiseerd voor alle leden.
Lees verder...

Rabobank ClubSupport 2021: steun onze club! De stembussen zijn weer geopend!
De Rabobank organiseert ook dit jaar weer de Rabo ClubSupport! Ook wij doen weer mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!
Lees verder...

Week van de scheidsrechter | Heb jij de scheids al bedankt?
Ook dit seizoen is het zo aan het begin van het nieuwe seizoen 'De Week van de Scheidsrechter! Deze hele week t/m zondag 3 oktober gaan we deze helden traditiegetrouw vertellen hoe belangrijk ze zijn!
Lees verder...

Zaalwachten tot eind oktober staan online
Alle zaalwachten t/m eind oktober zijn door de Zaalwachtcommissie ingepland! Kijk snel onder de link 'zaalwacht' wanneer jij ingepland staat.
Lees verder...

Start zaalseizoen VC WIK 2021-2022
Het indoor volleybalseizoen gaat vanaf maandag 30 augustus weer van start en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee (check hier de teamindelingen en trainings- en wedstrijdtijden)! Helaas hebben we nog steeds met andere omstandigheden te maken dan we van oudsher gewend zijn. hierbij een aantal aandachtpunten.
Lees verder...

VC WIK beach | Programma leden-, familie- en vriendentoernooi | 21 augustus 2021
Zaterdag is het dan eindelijk weer zover: ons overheerlijke beachtoernooi; de WIK-dag! Een bomvolle dag met talloze interessante wedstrijden. Klik hier voor de wedstrijdschema's.
Lees verder...

[1] 2 3 4 .... 171

Agenda